Call Of Cthulhu – 1 uur aan footage

Call Of Cthulhu – 1 uur aan footage

Dankzij ContraNetwork kun je nu een volledig uur van het mysterieuze avontuur Call of Cthulhu bekijken.

video

Over Call Of Cthulhu

Wanneer een mysterieus vuur een hele familie zonder waarschuwing decimeert, is het aan spelers om de gruwelijke geheimen van Darkwater Island te onderzoeken!

Call of Cthulhu, de officiële videogame geïnspireerd door Chaosium’s klassieke pen en papieren RPG, brengt je diep in een wereld van sluipende waanzin en gehulde Oude Goden in het iconische universum van Lovecraft.

1924. Private Investigator Pierce wordt gestuurd om de tragische dood van de familie Hawkins op het geïsoleerde Darkwater Island te onderzoeken. Al snel wordt Pierce meegesleurd in een angstaanjagende wereld van samenzweringen, cultisten en kosmische gruwelen. Niets is als het lijkt. Sanity is een onregelmatige bedgenoot, maar al te vaak vervangen door gefluister in het donker. Vreemde wezens, rare wetenschap en sinistere cultussen domineren de Cthulhu Mythos, met de bedoeling hun gekke plannen te realiseren om het einde van alles te bewerkstelligen.

Je geest zal lijden – tussen gezond verstand en psychose zullen je zintuigen worden verstoord totdat je de realiteit van alles om je heen in twijfel trekt. Vertrouw niemand. Slinkende schaduwen verbergen loerende figuren … en al die tijd bereidt de Grote Dromer zich voor op zijn ontwaken.

Call of Cthulhu komt op 8 oktober 2019 op de Nintendo Switch.