Cannibal Cuisine – Release Trailer

Cannibal Cuisine – Release Trailer

Rocket Vulture heeft de officiële releasetrailer gedeeld voor Cannibal Cuisine, die nu op Nintendo Switch uit is.

Bereid je voor op een ‘prima’ sterven! De chaotische multiplayer-kok ‘em up Cannibal Cuisine is nu verkrijgbaar op de Nintendo Switch en Steam!

video
play-rounded-fill

Cannibal Cuisine onderscheidt zich verder van de traditionele couch-co-op kookspellen met Voodoo-krachten, unieke uitdagingen en een meer interactieve ‘versus’ gamemodus. De game is lokaal en online speelbaar voor maximaal 4 spelers.

Over Cannibal Cuisine

De god Hoochooboo heeft honger … naar jou. Maar zoals alle goede kannibaalkoks weten, is serveren beter dan geserveerd worden.

Bezoek het eiland

Klaar, stabiel, kook je een weg door meer dan 20 niveaus in een volledige campagne over het hele eiland. Bezoek de jungle, tempels, stranden en een lavalicious vulkaan!

Andere-foodly activiteiten

Om Hoochooboo tevreden te stellen, moet je meer doen dan koken. Ontloop de Spiky Log of Doom ™, versla golven van toeristen en de tourbaas in de junglearena en versla andere uitdagingsniveaus om jezelf te bewijzen.

Hoe eten doe je?

Mystieke voodoo-krachten zijn de perfecte ingrediënten voor succes, waardoor je kunt sprinten, genezende totems kunt plaatsen of zelfs vuur kunt ademen. In multiplayer kan elke chef-kok een ander vermogen kiezen dat bij zijn persoonlijke kookstijl past.

Foodfest of Foodfight

Bereid je een weg door de helse keuken solo of met maximaal 4 koks. Daag elkaar uit voor foodfights in PvP! Met zoveel koks in de keuken, zal er zeker chaos volgen.