Capcom Arcade 2nd Stadium – Launch trailer

Capcom Arcade 2nd Stadium – Launch trailer

Er is een nieuwe lanceringstrailer binnengekomen voor Capcom Arcade 2nd Stadium, die binnenkort uitkomt. De video toont alle verschillende games in de fragmentarische collectie.

video
play-rounded-fill

Over Capcom Arcade 2nd Stadium

Capcom brengt je terug naar het stadion met een nieuwe verzameling van je favoriete oude games.

Kom kijken wat er is veranderd en wat er gloednieuw is in Capcom Arcade 2nd Stadium!

Zoals vroeger

Er is alles wat je nodig hebt om het arcadegevoel terug te brengen, van 3D-gerenderde arcadekasten tot scanline-filters. Je kunt je eigen ervaring maken en echt het gevoel hebben dat je terug bent in de goede oude tijd van arcade-gaming, omdat de weergave-instellingen volledig aanpasbaar zijn.

Op geheel nieuwe manieren spelen

Met het terugspoelen van de gameplay, de mogelijkheid om de snelheid te wijzigen en de mogelijkheid om je game op elk moment op te slaan en te laden, voelen zelfs je oude favorieten als nieuw aan.

Elke game heeft een online leaderboard dat laat zien hoe u zich verhoudt tot spelers van over de hele wereld.

Retrostijl ontmoet geavanceerde functies in Capcom Arcade 2nd Stadium om de oude games van Capcom een ​​nieuwe look te geven.

Werk hard. Haal de hoogste scores.

Houd je voortgang bij in elke game, inclusief hoe vaak je hebt gespeeld, hoe vaak je hebt gewonnen en je persoonlijke hoogste scores. Er is altijd wel iets om op te schieten, of het nu is om je eigen records of die van je vrienden te verslaan.

In de Nintendo Switch eShop vind je Capcom Arcade 2nd Stadium.