Capcom bevestigd nogmaals Mega Man 11 dit jaar!

Capcom bevestigd nogmaals Mega Man 11 dit jaar!

Capcom heeft Mega Man-fans gerustgesteld dat de nieuwste inzending voor de serie Mega Man 11 nog steeds gepland staat om op verschillende platforms te worden uitgebracht, waaronder de Nintendo Switch later dit jaar.

Over Mega Man 11

Mega Man 11 zal 3D-veelhoekige personages en omgevingen bevatten, vertrekkende van de op pixelart gebaseerde benadering van eerdere spellen en het zal 2.5D zijn. Het wordt geregisseerd door Koji Oda en geproduceerd door Kazuhiro Tsuchiya.

Het is meer dan zeven jaar geleden dat het laatste Mega Man-spel, Mega Man 10, werd uitgebracht. Sindsdien hebben we de beroemde Blue Bomber Nintendo-personages zien vechten in Super Smash Bros. en een aantal spirituele opvolgers gespeeld, zoals Shovel Knight and Mighty No. 9.

Maar laten we eerlijk zijn, niemand kan het mega-brekervormige gat in de harten van fans vullen met de afwezigheid van Mega Man, en fans hebben gewacht dat Capcom een ​​echt vervolg zou maken. Dat wachten zal uiteindelijk eindigen in 2018, terwijl Capcom terugkeert naar de franchise in Mega Man 11.

De langverwachte follow-up combineert de klassieke side-scrolling gameplay waar de serie om bekend staat met een flitsende moderne kunststijl. Hier is alles wat we tot nu toe weten over Mega Man 11.

video
play-rounded-fill

Zoals eerder vermeld, komt het spel naar de Nintendo Switch en hoeven we nu alleen nog maar te wachten tot het bedrijf een definitieve releasedatum voor het langverwachte videospel aankondigt.

Koop je Mega Man 11 op dag 1?

Ad