Capcom bevestigd opnieuw dat de volgende Mega Man-game in ontwikkeling is

Capcom bevestigd opnieuw dat de volgende Mega Man-game in ontwikkeling is

Capcom merkte in het verleden op dat ze 2019 zouden uitgeven aan het ontwikkelen van de volgende Mega Man-game. Dit is nu opnieuw bevestigd door de producent van de Mega Man-serie.

Kazuhiro Tsuchyia deed dit in een interview met 4Gamer, dat door Rockman Corner in het Engels is vertaald.

Tsuchyia zegt dat ze van plan zijn om “het merk Mega Man nog minstens 10 of 20 jaar uit te breiden door het constant te stimuleren, op die manier kunnen we nieuwe titels ervaren naast de nieuwe speler.” Tsuchiya werd ook gevraagd naar de volgende spel.

4Game-interview

4Gamer: “Wat kun je ons vertellen over de volgende te ontwikkelen game? De meest recente game – Mega Man 11 – was geweldig en wij [4Gamer] verwachten de heropleving van de Star Force-serie. Persoonlijk zou ik graag zien dat de Command Mission-sage teruggebracht wordt. (Lacht)”

Tsuchiya: “Ik zie (lacht). Er zijn veel titels waar ik persoonlijk aan wil werken, maar om de waarheid te zeggen dat het volgende te ontwikkelen spel al is besloten, wil ik alleen de specifieke details voor dit moment verborgen houden. Wacht tot we een aankondiging doen. Toch denk ik dat er niet zoiets bestaat als een spin-off in de Mega Man-serie, elke saga is een hoofdserie op zich. Wanneer we het hebben over “Mega Man”, zullen er altijd mensen zijn die aan “X” denken, evenals mensen die aan “EXE” denken, en ik denk dat dat is waarom elk concept van wat Mega Man is, verandert afhankelijk van de generatie. Om die reden willen we geen enkele reeks van de toekomst ervan ontkennen. “