Capcom: Devil May Cry 1 gebaseerd op de PS4 HD Remaster

Capcom: Devil May Cry 1 gebaseerd op de PS4 HD Remaster

USGamer kreeg informatie van Capcom PR, die een beetje meer uitleg gaf over de aankomende Devil May Cry-poort voor de Nintendo Switch.

Devil May Cry 1 details

De actiegame is alleen beschikbaar via de Nintendo Switch eShop en is gebaseerd op de PlayStation 4-versie die te vinden is in de Devil May Cry HD-collectie.

Het bedrijf zegt dat het geen plannen heeft om Devil May Cry 2 en Devil May Cry 3 op de Nintendo Switch uit te brengen, wat verrassend is. Toch kunnen ze uiteindelijk als individuele releases komen.

Capcom is focused on bringing the original Devil May Cry experience for the first time to a Nintendo system,” the company states. “No other titles have been announced.

De Switch-versie van Dantes debuut-jacht komt uit de 2018 Devil May Cry HD remaster collectie en er zijn momenteel geen plannen om andere titels uit de collectie op de Switch uit te brengen.

Een kanttekening; Capcom kon op dit moment geen prijs voor Devil May Cry bevestigen. Maar zoals met de Resident Evil-reeks is gebeurd, is het misschien een beetje duur voor zo’n oude (maar begrijp me niet verkeerd, goede) titel.

Ad