Capcom Fighting Collection – Launch trailer

Capcom Fighting Collection – Launch trailer

Capcom Fighting Collection heeft een nieuwe lanceringstrailer ontvangen. Darkstalkers, Cyberbots, Red Earth, Super Puzzle Fighter II Turbo en meer arcadeklassiekers zijn beschikbaar op de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Capcom Fighting Collection

Een breed scala aan games uit series zoals Street Fighter en Darkstalkers, Cyberbots en de eerste versie van Red Earth voor thuisconsoles zijn inbegrepen! En natuurlijk zijn alle titels online speelbaar! Dit is de ideale collectie voor arcade-veteranen die zich de titels herinneren, maar ook voor degenen die ze voor het eerst willen ervaren!

Online modi met volledige functionaliteit

In gerangschikte wedstrijden kunnen spelers ernaar streven om bovenaan de wereldwijde ranglijsten te komen, of ze kunnen een kamer vormen met vrienden voor informele wedstrijden en toeschouwers.

Rollback-netcode zorgt voor een prettige online ervaring.

Nieuwkomers zijn welkom

Er zijn beginnersvriendelijke functies, zoals trainingsinstellingen en speciale bewegingsbesturingsopties met één knop. U kunt ook op elk moment opslaan en laden voor een nieuwe start!

Meer dingen om van te genieten in The Museum

Over de tien volumes in deze database zijn er meer dan 500 artwork- en ontwikkelingsdocumenten. Het bevat ook nooit eerder vertoonde concepttekeningen en documenten achter de schermen die inzicht geven in het creatieproces. Niet alleen dat, je kunt ook luisteren naar meer dan 400 muziektracks die zijn vastgelegd uit de arcade-editie van elke titel.

Inbegrepen gametitels (beschikbaar in zowel Engels als Japans, behalve wanneer aangegeven met een asterisk, die alleen de Japanse versie aangeeft):

  1. Darkstalkers
  2. Night Warriors
  3. Vampire Savior
  4. Vampire Hunter 2*
  5. Vampire Savior 2*
  6. Hyper Street Fighter II
  7. Super Gem Fighter Minimix
  8. Super Puzzle Fighter II Turbo
  9. Cyberbots
  10. Red Earth

Capcom Fighting Collection is nu beschikbaar op de Nintendo Switch, zowel fysiek als digitaal.

Ad