Capcom; Geen Monster Hunter World

Capcom; Geen Monster Hunter World

PlayStation 4 en Xbox One-fans kunnen later deze maand de definitieve versie van Monster Hunter World spelen, maar helaas zullen alleen Nintendo Switch spelers geen kans krijgen om aan de actie deel te nemen.

Capcom heeft nogmaals gereageerd op het ontbreken van een Nintendo Switch-versie en heeft verklaard dat het al vier jaar in ontwikkeling is.

Capcom – Geen Monster Hunter World

We hebben op dit moment geen plannen voor de Nintendo Switch. Een deel van de reden is dat de titel bijna 4 jaar in ontwikkeling is geweest. Op het moment dat we ons moesten vastleggen op onze hardware-keuzes, besloten we om de krachtigste consoles van de huidige generatie te gebruiken die op dat moment beschikbaar waren, namelijk Playstation 4 en Xbox One. Dus [de beslissing werd genomen] voordat de Switch zelfs werd aangekondigd of te koop werd aangeboden.

Het is ook omdat we voor elke titel bepalen wat de beste pasvorm voor hardware is voor het concept. We kijken niet alleen naar alles. Het is meer als “als we dit soort game-concept willen bereiken, waar is de beste plaats om dat te bereiken?” En voor deze titel waren de Playstation 4 en Xbox One het best geschikt voor ons.

Toch is het jammer om te zien dat een poort niet in de kaarten zit, zelfs niet voor de Nintendo Switch, we zouden zeker een aantal van de compromissen kunnen oplossen. Als DOOM kan draaien op de Nintendo Switch … waarom zou dit niet mogelijk zijn?

Ad