Capcom – Gloednieuwe informatie deze maand voor Monster Hunter Rise

Capcom – Gloednieuwe informatie deze maand voor Monster Hunter Rise

Er staan ​​dit jaar twee Monster Hunter-games van Capcom gepland voor de Nintendo Switch. Die spellen zijn Monster Hunter Rise en Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin.

In een nieuwjaarsboodschap verklaarden Monster Hunter Rise-producer Ryozo Tsujimoto en regisseur Yasunori Ichinose begin deze maand ‘gloednieuwe informatie’ te delen.

We hopen dat het gerelateerd is aan de eerder aangekondigde tijdelijke demo voor Monster Hunter Rise, want daar weten we nog weinig van.

Over Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise is een actie-RPG die spelers naar het kleurrijke Kamura Village vervoert, een geheel nieuwe serene bergomgeving die bezoekers trekt met zijn unieke cultuur en innovatieve jachttechnologieën. Nadat jagers hun bepantsering hebben uitgerust en een keuze hebben gemaakt uit een van de verschillende soorten wapens, wachten er geheel nieuwe jachtgebieden, waaronder de oude Shrine Ruins en meer.

Terwijl spelers monsters verslaan en vorderingen maken in het spel, kunnen items van gevallen vijanden worden gebruikt om unieke wapens en bepantsering te maken die hun kansen op toekomstig succes en overleving vergroten. Jagers kunnen deze uitdagingen alleen aangaan, of met maximaal drie andere spelers in lokaal of coöperatief online spelen.

Monster Hunter Rise evolueert naar de Monster Hunter-serie en biedt spelers een inventieve set nieuwe tools om bedreigende monsters op te sporen en te verslaan. Voor de allereerste keer in een Monster Hunter-game kunnen draadgebaseerde grijpacties worden uitgevoerd door een “Wirebug” te gebruiken terwijl je staat of in de lucht, waardoor een geheel nieuw niveau van manoeuvreerbaarheid vanuit de lucht wordt toegevoegd aan jachtstrategieën en aanvallen.

De game introduceert ook nieuwe jachtpartners genaamd Palamutes, gepersonaliseerde en berijdbare ‘Canyne’-metgezellen die spelers een nieuwe reeks aanvalsopties zullen bieden, terwijl’ Felyne ‘Palicoes zal terugkeren als ondersteunende personages voor acties zoals genezing. 

Kenmerken:

  • Stijging naar nieuwe hoogten – Het debuut van de nieuwe “Wirebug” -monteur maakt draadgebaseerde grijpacties mogelijk die kunnen worden gebruikt om kliffen en andere moeilijk bereikbare gebieden te beklimmen, waardoor nieuwe traversale en luchtaanvallen worden geboden. >
  • Nieuwe en terugkerende monsters – De game introduceert Magnamalo, een dreigend nieuw vlaggenschipmonster, evenals andere nieuwe monsters zoals de van vorm veranderende Aknosom, de amfibische Tetranadon en meer. Jagers kunnen ook verwachten dat ze talloze fan-favoriete en terugkerende soorten uit eerdere Monster Hunter-spellen tegenkomen.
  • Canyne-metgezellen – Nieuwe jachtpartners genaamd Palamutes kunnen worden gepersonaliseerd en gebruikt om over het terrein te rijden, waardoor spelers geheel nieuwe reis- en aanvalsopties krijgen. Bij solo-jachten kunnen spelers zowel een Palamute als Palico selecteren om hen te helpen, terwijl multiplayerjagers de een of de ander in het veld kunnen brengen.
  • The Rampage – Naast de overvloed aan solo- en multiplayer-missies, zal de meeslepende verhaalmodus aspirant-jagers belasten met het ontdekken van de geheimen achter de raadselachtige “Rampage” -evenementen die Kamura Village bedreigen.
  • Jachtopties – Speel alleen of sluit je aan bij maximaal drie andere jagers in lokaal of online coöpspel. Met het Nintendo Switch-systeem kun je overal, altijd en met iedereen jagen!
  • Naadloze gameplay– Met kaarten zonder laadtijden, zorgt de continue gameplay ervoor dat spelers op hun speurtochten blijven zodra de jacht begint, zonder overgangen tussen gebieden.
Ad