Capcom onthult details exclusieve mode Street Fighter 30-jarig jubileumcollectie

Capcom onthult details exclusieve mode Street Fighter 30-jarig jubileumcollectie

Een game die de eigenaars van Nintendo Switch als een aangename verrassing verraste, is de Street Fighter 30th Anniversary Collection. De game komt over een paar maanden uit en bevat de originele Street Fighter, vijf versies van Street Fighter II tot Super Turbo, drie Street Fighter Alpha-games en drie versies van Street Fighter III.

Dat is een hele lading aan Street Fighter, vooral in vergelijking met de eerdere release van Street Fighter II – The Final Challengers, die het nog steeds goed deed.

Exclusieve Mode

De Nintendo Switch-versie heeft een exclusieve modus die hieronder wordt beschreven.

De Nintendo Switch-versie heeft ook een exclusieve modus met gebruik van de toernooimodus van Super Street Fighter II, waardoor spelers met meerdere Nintendo Switch-eenheden ze in de tafelmodus kunnen zetten en iets kunnen spelen dat we eigenlijk niet beter kunnen omschrijven dan stoelendans; door fysiek naar de juiste eenheid te gaan voor het volgende gevecht.

Hoewel dit het toernooi vrij snel laat bewegen door de gevechten tegelijkertijd te laten verlopen, kan het ook een soort van verwarrende puinhoop zijn met het uitzoeken welk systeem en controller je nodig hebt voor je volgende match.

Dus … nou … yippie … of zoiets.

Nog steeds kijken we enorm uit naar de collectie-release, begrijp ons niet verkeerd, maar dit … we denken niet dat het op grote schaal zal worden gebruikt.