Capcom over demo-problemen van Monster Hunter Rise

Capcom over demo-problemen van Monster Hunter Rise

Capcom loste zorgen over problemen op in de onlangs uitgebrachte Monster Hunter Rise-demo voor de Nintendo Switch.

In een verklaring van het bedrijf zeggen ze dat ze op de hoogte zijn van een probleem dat stotteren veroorzaakt als de Ninmtendo Switch-gebruiker een groot aantal vrienden op zijn vriendenlijst heeft staan. Ze zeggen dat dit geen probleem zal zijn in de retailrelease van Monster Hunter Rise, die op 26 maart wereldwijd uitkomt.

Officiële verklaring

For customers using the demo version of Monster Hunter Rise, if the number of registered friends on the user’s account exceeds a certain number, the game will begin to stutter (this is a processing failure)..

Please be assured that we have confirmed that this issue does not occur in the full version. We apologize for any inconvenience and thank you for your support.

Monster Hunter Rise-demo

De demo voor Monster Hunter Rise is nu slechts voor een beperkte tijd beschikbaar!

Een Beginner Quest, een Intermediate Quest, een Basic Training Quest en zelfs een Wyvern Riding Training Quest waarmee je deze volledig nieuwe functie kunt uitproberen. Ervaar alles, van de basisprincipes tot echte jachten!

Natuurlijk kun je solo spelen, maar je kunt ook een groep van maximaal vier jagers vormen in Multiplayer! Multiplayer is beschikbaar via lokaal en online spelen!

Alleen tot 00:00 uur PST op 1 februari 2021

Over Monster Hunter Rise

De veelgeprezen actie-RPG-serie keert terug naar de Nintendo Switch ™!

Verken weelderige ecosystemen in het door ninja’s geïnspireerde land Kamura Village en vecht tegen angstaanjagende monsters om de ultieme jager te worden. Het is een halve eeuw geleden dat de laatste ramp toesloeg, maar een angstaanjagend nieuw monster heeft de kop opgestoken en dreigt het land opnieuw in chaos te storten.

Jaag alleen of in een feest met vrienden om beloningen te verdienen die je kunt gebruiken om een ​​grote verscheidenheid aan wapens en bepantsering te maken. Gloednieuwe gameplay-systemen zoals de hoogvliegende ‘Wire Action’ en je hondgenoot ‘Palamute’ voegen spannende nieuwe lagen toe aan de toch al robuuste gevechten waar Monster Hunter om bekend staat.

Of het nu thuis, onderweg, online of offline is – je bent altijd klaar voor je volgende jacht op de Nintendo Switch ™!