Capcom – Special Monster Hunter Stories 2 live stream op 2 Juli

Capcom – Special Monster Hunter Stories 2 live stream op 2 Juli

Vooruitlopend op de release van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, organiseert Capcom een ​​speciale livestream op Twitch.

Je kunt de kleurrijke lanceringstrailer van spin-offs bekijken en het bedrijf onthult ook coöperatieve gameplay-modi en functies achter de schermen. Het Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin-evenement wordt uitgezonden om 06.00 uur PT / 14.00 uur Britse tijd.

https://www.twitch.tv/MonsterHunter

Over Monster Hunter Stories 2

Train monsters en begin aan een epische reis in dit charmante RPG-vervolg!

Er wacht je een nieuw avontuur in dit tweede deel van de turn-based RPG-serie die zich afspeelt in de wereld van Monster Hunter! Word een Rider en vorm een ​​band met vriendelijke monsters die bekend staan ​​als Monsties om samen met hen te vechten terwijl je deelneemt aan een episch verhaal.

Je speelt als de kleinzoon van Red, een legendarische Rider. Het verhaal begint met een noodlottige ontmoeting met Ena, een Wyveriaans meisje aan wie een ei is toevertrouwd dat het potentieel heeft om uit te komen tot een legendarische Rathalos die grote schade kan aanrichten als hij wakker wordt van zijn vernietigende kracht.

Begeef je op een reis die de vriendschapsbanden in een veranderende wereld zal testen en ontdek de waarheid achter de legendes van weleer.

Ad