Captain Toad: Treasure Tracker – 2 keer!

Captain Toad: Treasure Tracker – 2 keer!

De populaire puzzelgame met Captain Toad in de hoofdrol maakt de overstap van de Wii U naar de Nintendo Switch maar ook de Nintendo 3DS.

Begin 2015 kwam het spel Captain Toad: Treasure Tracker naar de WiiU.  Nintendo heeft aangekondigd dat het spel op 13 juli 2018, ruim drie jaar na de oorspronkelijke release, de overstap gaat maken naar de Nintendo Switch en Nintendo 3DS.

Meer details Captain Toad: Treasure Tracker

Heel erg veel is er nog niet verteld over deze game. Het lijkt toch niet een volledige port te worden van het origineel. Want Nintendo heeft aangegeven dat er verschillende nieuwe levels in zullen zitten die onder andere gebaseerd zullen zijn op New Donk City, de populaire stad uit Super Mario Odyssey.

Zowel op de Nintendo 3DS als op de Nintendo Switch maakt deze game volop gebruik van de unieke eigenschappen van het betreffende systeem.

Zo is er op de Nintendo 3DS touchscreen besturing en maakt het spel gebruik van de 3D functie. Op de Nintendo Switch is het mogelijk om met twee spelers te spelen. De een speler neemt dan de besturing van Toad op zijn rekening, de ander kan ondersteunen door een soort bloembollen op obstakels te gooien.

Captain Toad: Treasure Tracker Trailer

video
play-rounded-fill

Kijk jij al uit om met Captain Toad op verkenning te gaan?

Ad