Captain Toad: Treasure Tracker demo beschikbaar

Captain Toad: Treasure Tracker demo beschikbaar

Pak je rugzak en hoofddeksel en bereid je voor op een charmant platform met puzzelplatforms in Captain Toad: Treasure Tracker, dat op 13 juli verschijnt in de Nintendo Switch en Nintendo 3DS-familiesystemen.

Captain Toad: Treasure Tracker Demo

De game bevat levels gebaseerd op vier van de Kingdoms van Super Mario Odyssey, met de nieuw uitgebrachte Captain Toad: Treasure Tracker Overview Trailer met een sneak peek op hen. Spelers die niet kunnen wachten om de soms nerveuze maar altijd moedige Captain Toad te ontmoeten, kunnen nu een gratis demoversie van het spel downloaden – beschikbaar voor zowel Nintendo Switch als Nintendo 3DS.

Meer over Captain Toad: Treasure Tracker

Als een platformgame is Captain Toad: Treasure Tracker een beetje anders dan de rest. Om te beginnen, de zware rugzak van de kapitein betekent springen is niet mogelijk – dus om hem langs de verschillende vijanden, vallen en obstakels te leiden die zich tussen hem en de kostbare Power Star in elke baan bevinden, moeten spelers een andere benadering kiezen.

In plaats van in het hoofd te snellen, is het belangrijk om een ​​beetje na te denken over de route van Captain Toad, en nog belangrijker om de instelbare camera te gebruiken om de omgeving vanuit alle hoeken nauwkeurig te observeren. Elk niveau is een compact en liefdevol vervaardigd diorama op zich, ontworpen met hetzelfde “miniatuurtuin” -concept – in het Japans “hakoniwa” genoemd – dat inspireerde veel van het niveauontwerp in Super Mario Odyssey. Dit betekent dat veel charmante details, samen met tal van verrassingen en verborgen verzamelobjecten, zijn ingepakt tot wat op het eerste gezicht een vrij kleine ruimte lijkt.

Met meer dan 70 niveaus om te overwinnen, is er nog genoeg om zelfs de meest onverschrokken ontdekkingsreiziger een lange tijd bezig te houden. Zoals te zien is in de Overzichtsaanhangwagen, zijn vier van deze bonusniveaus gebaseerd op Kingdoms die voorkomen in Super Mario Odyssey: Metro Kingdom, Sand Kingdom, Cascade Kingdom en Luncheon Kingdom.

Amiibo support

Deze bonusniveaus kunnen worden ontgrendeld via reguliere gameplay, maar ze zijn direct toegankelijk door een van de Super Mario Odyssey-amiibo-figuren te scannen: Mario (Wedding Outfit), Peach (Wedding Outfit) en Bowser (Wedding Outfit). Als je de Amiibo-figuur van de Pad scant, verschijnt er een krachtige onkwetsbaarheidspaddestoel, terwijl het scannen van een andere amiibo de nuttige bonus is van een 1-Up of twee.

De Nintendo Switch-versie van Captain Toad: Treasure Tracker is nu beschikbaar voor digitale pre-load via de Nintendo eShop, geprijsd voor € 39,99 / £ 34,99.

Door het spel nu te kopen en het vooraf te laden naar hun Nintendo Switch-consoles, kunnen enthousiaste spelers bij de eersten zijn die toegang hebben tot het spel wanneer het op 13 juli om 00:00 uur lokale tijd wordt vrijgegeven.

Het is ook waard om te onthouden dat digitale aankopen Gold Points opleveren ter waarde van 5% van het totale bedrag dat is betaald, wat kan worden besteed aan toekomstige aankopen van Nintendo Switch-games en downloadbare content in de Nintendo eShop.

Ga met Captain Toad mee op een plezierig raadselachtig avontuur in Captain Toad: Treasure Tracker, op 13 juli 2018 voor Nintendo Switch en Nintendo 3DS-familiesystemen. Je krijgt zelfs de kans om enkele favoriete koninkrijken van Super Mario Odyssey te bezoeken!

Een gratis demoversie van het spel is nu beschikbaar in de Nintendo eShop.