Captain Toad: Treasure Tracker – Special Episode DLC

Captain Toad: Treasure Tracker – Special Episode DLC

De raap-werpende ontdekkingsreiziger Captain Toad, is terug voor meer avonturen!

De Captain Toad: Treasure Tracker – Special Episode DLC, komt naar de Captain Toad: Treasure Tracker-game voor het Nintendo Switch-systeem op 14 maart en biedt een schatkist vol met Toad-ally geweldige nieuwe content.

video
play-rounded-fill

Betaalde DLC

De DLC bevat 18 nieuwe uitdagingen tussen vijf creatieve nieuwe levels. Captain Toad: Treasure Tracker – Special Episode is beschikbaar voor $ 5,99, en iedereen die de nieuwe downloadbare content direct in Nintendo eShop op Nintendo Switch vooraf koopt, krijgt toegang tot Shifty Shrine, de eerste van de vijf nieuwe levels.

De resterende DLC kwam beschikbaar op 14 maart.

Partner-modus

Op 13 februari heeft een gratis update van het spel ook de Partner Adventure-modus toegevoegd, een co-opmodus voor twee spelers waarmee spelers samen met een vriend elk level in het spel kunnen verkennen. Spelers kunnen nu samenwerken als Captain Toad en Toadette of Captain Toad en Purple Captain Toad om puzzels op te lossen in zowel het basisspel als de DLC.

Captain Toad: Treasure Tracker vindt Captain Toad die gevaren ontwijkt en schatten opspoort in vele traps gevulde levels. Elk level is als zijn eigen puzzelbox, vol met lastige obstakels, gevaarlijke vijanden en verborgen geheimen.

Gedurende het uitgebreide avontuur zullen Captain Toad en mede-ontdekkingsreizigers Toadette en Purple Captain Toad zich een weg banen door vulkanen, oerwouden en zelfs spookhuizen. De game is perfect voor spelers die op zoek zijn naar een puzzelavontuur dat ze thuis of onderweg kunnen spelen.

Captain Toad: Treasure Tracker is nu beschikbaar voor Nintendo Switch. Ga naar https://captaintoad.nintendo.com/  voor meer informatie over de game.

Ad