Captain Tsubasa: RISE OF NEW CHAMPIONS – Eerste volledige wedstrijd gameplay

Captain Tsubasa: RISE OF NEW CHAMPIONS – Eerste volledige wedstrijd gameplay

IGN publiceerde de eerste volledige match gameplay-video voor Captain Tsubasa: RISE OF NEW CHAMPIONS.

Captain Tsubasa: RISE OF NEW CHAMPIONS wordt gelanceerd voor Nintendo Switch wereldwijd in 2020.

video

Over Captain Tsubasa: RISE OF NEW CHAMPIONS

Een nieuwe Captain Tsubasa-game is hier, 10 jaar na de release van de vorige consolegame! Kapitein Tsubasa is een mangastuk, wereldwijd nu al geliefd in 2020.

De nieuwe consolegame wordt uitgebracht als een arcade voetbalspel. Iedereen kan genieten van het uitwisselen van superspelen tegen rivalen met up-to-date graphics!

Belangrijkste kenmerken

  • De nieuwste Captain Tsubasa-game met toonschakering en realistische effecten! Deze titel maakt deel uit van de wereldwijd populaire Captain Tsubasa-serie en heeft anime-achtige graphics die zelfs in het buitenland bekend zijn.
  • De gedetailleerde presentatie van elke stijl van onze populaire personages zal de veldslagen van de nieuwe Captain Tsubasa-game opwarmen!
  • Super speelt razendsnel! “Arcade voetbalactie”
  • Deze titel neemt het arcade-voetbalgenre over waarmee gamers in realtime superspelen kunnen ervaren, een van de redenen waarom Captain Tsubasa-games zo populair zijn.
  • Dit is een opwindend actiespel waarmee spelers kunnen genieten van het scoren van doelen terwijl ze op hoge snelheid droomvaardigheden tegen tegenstanders uitvoeren door de eenvoudige bediening te beheersen.
Ad