Captain Tsubasa: RISE OF NEW CHAMPIONS komt op 28 Augustus

Captain Tsubasa: RISE OF NEW CHAMPIONS komt op 28 Augustus

Bandai Namco heeft de releasedatum aangekondigd voor Captain Tsubasa: RISE OF NEW CHAMPIONS op Nintendo Switch.

De game wordt op 28 augustus 2020 gelanceerd voor Nintendo Switch.

Over Captain Tsubasa: RISE OF NEW CHAMPIONS

CAPTAIN TSUBASA: RISE OF NEW CHAMPIONS om te lanceren op 28 augustus 2020 voor PlayStation®4, Nintendo Switch ™ en PC Digital.

Met dit nieuwe arcade-voetbalspel kunnen spelers vanaf 28 augustus 2020 spelen als hun favoriete personages uit de iconische franchise. Van adembenemende reddingen tot zwaartekracht tartende shots, fans kunnen het volledige scala aan moves die de manga hebben gemaakt, experimenteren en anime een wereldwijd succes.

CAPTAIN TSUBASA: RISE OF NEW CHAMPIONS zal beschikbaar zijn in Standard, Deluxe, Collector’s, Champions en Legends Editions, samen met een vroege aankoopaanbieding – beschikbaar voor pre-order van 26 mei tot en met 28 september in digitale winkels en alleen bij deelnemende retailers .

Bekijk de nieuwste trailer met de eerste beelden van vijf iconische nationale teams – Frankrijk, Uruguay, Engeland, Nederland en Italië:

video
play-rounded-fill

De Champions Edition is exclusief voor onze E-commerce winkel en voegt aan de reeds verpakte Collector’s Edition een op maat gemaakt shirt toe.

De Legend Edition is iets specialer, inclusief een premium Captain Tsubasa tafelvoetbalspel, gemaakt door een van de meest gerespecteerde fabrikanten ter wereld – René Pierre, bovenop de Champions Edition en exclusief voor de BNEE E -commerce Store.

Ad