Captain Tsubasa RISE OF NEW CHAMPIONS – Uruguay Trailer

Captain Tsubasa RISE OF NEW CHAMPIONS – Uruguay Trailer

Bandai Namco heeft de teamintroductietrailer gedeeld voor Captain Tsubasa: RISE OF NEW CHAMPIONS ’Uruguay Junior Youth.

Uruguay Junior Youth

Een team uit een Zuid-Amerikaans land met een lange voetbalgeschiedenis. Ze voetballen zodat Victorino zijn snelle en beslissende spel zo goed mogelijk kan gebruiken terwijl de omringende spelers hem steunen.

video
play-rounded-fill

Ramon Victorino

Een aanvaller voor het Uruguayaanse Junior Youth-team. Hij wordt ook wel de ‘Black Panther of South America’ genoemd. Hij is een spits die het doel op volle snelheid target nadat hij tegenstanders ontwijkt door de bal zachtjes langs hen te dribbelen

Over Captain Tsubasa RISE OF NEW CHAMPIONS

Westerse fans zullen eindelijk voor het eerst een Captain tsubasa-videogame op PlayStation4, Nintendo Switch en pc kunnen bemachtigen!

de game geeft een verfrissende look aan het voetbalgenre met de opwindende actie en overdreven shots die de licentie beroemd maakten. Captain Tsubasa: Rise of New Champions biedt anime-achtige graphics en toegankelijke gameplay, terwijl het meerdere spelmodi biedt om de voetbalfan op het veld en buiten de bank te houden!

Captain Tsubasa: Rise of New Champions is een opwindend actiespel dat spelers in staat stelt te genieten van doelpunten terwijl ze met hoge snelheid droomvaardigheden opneemt tegen tegenstanders door de eenvoudige besturing te beheersen.

Ad