Caravan Stories komt

Caravan Stories komt

Tijdens een recente jubileumstream kondigde ontwikkelaar Aiming officiële plannen aan om de gratis te spelen MMORPG Caravan Stories naar Nintendo Switch te brengen.

Het bedrijf heeft echter geen releasevenster voor deze Nintendo Switch-poort bekendgemaakt.

video
play-rounded-fill

Over Caravan Stories

Caravan Stories is een gratis te spelen MMORPG waarin je op avontuur gaat in een uitgestrekte wereld met een grote cast bondgenoten. Welk ras je speelt, wie je in een bondgenoot verandert en vele andere beslissingen bepalen deze fantasiewereld.

Betreed de enorme open wereld van Iyarr, waar avontuur om elke hoek wacht. Kies uit een van de zes speelbare races, elk met hun eigen verhaallijn. Bouw een gemeenschap op door monsters te temmen en vriendschap te sluiten met niet-spelerpersonages. Bijna 300 bondgenoten kunnen worden gerekruteerd voor PvE en PvP.

Rekrutering in Caravan Stories bevordert buitengewoon strategische gevechten en karakterontwikkeling, met vaardigheden en statistieken die de manier waarop personages vechten veranderen. Sta op tegen de getijden van het kwaad in groepen van maximaal 6 wezens en bondgenoten. Duik door de diepten van formidabele kerkers en werk samen met spelers om aangrijpende invallen in de open wereld te overwinnen.

Iyarr is even onvoorspelbaar als mooi. Terwijl de zon valt en schaduwen veranderen in maanverlichte duisternis, lijken nieuwe monsters het feest te bedreigen. Als de dag aanbreekt, voegen andere wezens zich bij de strijd en eisen nieuwe benaderingen en strategieën. Het tijdstroomsysteem creëert een dynamische wereld waarin zich elk moment verrassende verhalen kunnen ontplooien.

De caravan, het vreemde vliegende voertuig, dient als een voortgangs-hub. Spelers kunnen het uiterlijk van hun caravan aanpassen, wapens en bepantsering ontgrendelen, grondstofgeneratoren zoals goud- en kristalpompen maken en ondersteuning bieden in de strijd met kanonnen en andere bewapening.

Caravan Stories debuteerde in november 2017 op mobiele apparaten in Japan en ging vervolgens naar pc’s in april 2018. Uiteindelijk vond de game zijn weg naar westerse PS4-spelers in 2019.

Ad