Caravan Stories wordt 18 maart gelanceerd in Japan via de cloud

Caravan Stories wordt 18 maart gelanceerd in Japan via de cloud

Ontwikkelaar Aiming onthulde dat zijn online RPG-avontuur Caravan Stories een tijdje geleden naar de Nintendo Switch zou gaan. Nou, het is hier, maar niet zoals de meesten hadden verwacht.

Beschikbaar maar met beperkingen

Aiming bevestigde dat de gratis te spelen fantasy-RPG op 18 maart 2021 naar de Nintendo Switch in Japan gaat. netwerkverbinding om het te kunnen spelen.

En momenteel is de Nintendo Switch-website alleen beschikbaar in het Japans, wat suggereert dat de game alleen die taaloptie biedt. De PS4-versie van de website biedt daarentegen Engels / Chinees, met vergelijkbare taalopties die uiteindelijk in de PS4-versie aanwezig zullen zijn.

video
play-rounded-fill

Opmerking: PS4-trailer

Over Caravan Stories

Duik in een weelderige MMORPG-wereld en begin je avontuur in Caravan Stories. Begin je reis in een oneindige fantasiewereld over veel verschillende rassen in dit gratis te spelen spel! Ontdek in de fantastische wereld van Iyarr uitgestrekte open prairies, mystieke bossen zover het oog reikt, dor land bedekt met rotsachtige uitsteeksels. Vorm banden met de vele wezens die in dit land leven vanaf de achterkant van je magische fort, de karavaan.

Daag samen de mysterieuze Enigma uit – de grootste vijand van allemaal! En maak bondgenoten met meer dan 100 verschillende soorten beesten die je kunt temmen om je team op te bouwen en nieuwe landen te verkennen. Naarmate je vordert, bouw je nieuwe vaardigheden op, zullen je getemde wezens uitgroeien tot meer intimiderende bondgenoten, zullen raids nog spannender zijn en zullen er nieuwe landen voor je opengaan om je mee te nemen op grootse nieuwe avonturen.

Als het op gevechtsstijl aankomt, geniet er dan van in coöp, PvP of solo – speel het op jouw manier! Er is geen verkeerde manier om te spelen. Waar brengt je verhaal je heen?

Zoals de zaken er nu voorstaan, lijkt het erop dat de game alleen beschikbaar zal zijn als een beperkte digitale ervaring in Japan.