Cardfight!! Vanguard Dear Days gedateerd voor Japan, Engels bevestigd

Cardfight!! Vanguard Dear Days gedateerd voor Japan, Engels bevestigd

Kaartgevecht!! Vanguard Beste Dagen! heeft een definitieve releasedatum, volgens Bushiroad. Op 17 november 2022 komt de game uit. Ondersteuning voor Engels werd kort genoemd bij de oorspronkelijke aankondiging. Bushiroad heeft dit eindelijk officieel gemaakt en heeft hier zelfs een gelokaliseerde webpagina gelanceerd.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Cardfight!! Vanguard Dear Days

Kaartspelfans over de hele wereld, verheug je: de ultieme versie van Cardfight!! is hier! De digitale game van Vanguard is nu beschikbaar!

Weef hoop door hevige gevechten en kom tevoorschijn als een nieuwe voorhoede!

Mis het ultieme Cardfight-avontuur niet.

Cardfight!definitive !’s editie Het digitale spel Vanguard! Meer dan 1000 kaarten en standaardregels zijn inbegrepen! Geniet van de spannende gevechten met spectaculaire effecten! Veel plezier met je Vanguard-gevecht!

In je eentje in je eigen tempo te spelen

Er wacht een geheel nieuw uniek verhaal! Een gemakkelijk te volgen gids voor zowel nieuwe als ervaren kaartvechters!

Speel met iedereen, op elk moment, online.

Het bouwen van decks is een makkie met in-game en online deck-recepten! Je kunt je vaardigheden ook op de proef stellen in online wedstrijden! Speel met je vrienden of neem het op tegen krijgers van over de hele wereld!

Verhaal

Een geheel nieuw origineel plot

In het universum van Vanguard overDress ontvouwt zich een geheel nieuw uniek verhaal! Akira Ito’s karakters zijn te zien!

Er zijn ook overDress-personages toegankelijk.

Je favoriete overDress-personages, zoals Yu-yu, Danji en Tohya, zijn terug met gloednieuwe personage-art!

Inleiding

Yuki Ichidoji, de tegenpool van haar timide, zachtaardige broer Rasen, is een wilskrachtige en eerlijke meid die uitblinkt in zowel wetenschap als sport.

Na haar broer op een dag te hebben gevolgd, ontdekt ze dat hij heimelijk geniet van Vanguard…

Yuki voelt zich al snel aangetrokken tot de Vanguard-wereld.

Ze vecht tegen krijgers van moeilijke teams om het beroemde team Setsugetsuka, gecreëerd door Gosetsu Katsushika, na te bootsen!

Tijdens deze tijd krijgt ze een uitnodiging voor een gevecht van Kanji Meguro, hoofd van de nationale kaartwinkelketen Berserk…

Tekens

Ichidoji, Yuki (ingesproken door Yuka Nishio)

De tweedejaars middelbare scholier van Omi Academy. Ze is een vastberaden en eerlijke jongedame die zowel in de wetenschap als in de sport slaagt. Ze dwaalt het rijk van Vanguard binnen nadat ze op een dag haar broer heeft gevolgd.

Ichidoji Rasen (zoals uitgevoerd door Marina Inoue)

De derdejaars middelbare scholier van Omi Academy. Hij heeft een rustige houding en is het tegenovergestelde van zijn zus. Toch heeft hij een onwankelbare geest. Uiteindelijk wordt hij zich bewust van zijn geheime vaardigheid voor Vanguard.

Katsushika Gosetsu (ingesproken door Taiten Kusunoki)

Osen, de eigenaar van de kaarthandel. Zijn winkel is in bekendheid gegroeid als gevolg van zijn vriendelijke aard en liefde voor Vanguard. Hij leidde de grootste ploeg in het gebied.

Meguro Kanji (ingesproken door Show Hayami)

Berserk is de president van een landelijke kaartwinkelketen. Iedereen om hem heen respecteert zijn enorme charme.

Kondo, Yu-yu (ingesproken door Shouta Aoi)

Een derdejaars middelbare scholier van Kaga uit Kanazawa. Hij raakte verdiept in de wereld van Vanguard nadat hij zich bij de nachtpretparkarbeiders had aangesloten. Hoewel hij ongelooflijk inzichtelijk en zorgzaam is, stoort zijn onvermogen om nee te zeggen hem vaak.

Momoyama, Danji (de stem van Yuki Ono)

Een Vanguard-legende die in het verleden Team Blackout leidde. Vroeger was hij een hoeksteen van het nachtpretparkpersoneel, maar nu houdt hij liever afstand. Anderen vinden hem moeilijk te lezen omdat niemand kan bepalen of hij een grapje maakt of serieus is.

Ebata Tohya (ingesproken door Yuma Uchida)

De leider van Team Blackout. Een competente jager die de titel van rijzende ster heeft verdiend vanwege zijn prestaties in formele competities. Vervolgens verdween hij van het toneel, om later weer in onofficiële kringen op te duiken.