Carrion aangekondigd

Carrion aangekondigd

Devolver Digital en Phobia Game Studio hebben vlezige reverse-horrorspel Carrion voor Nintendo Switch aangekondigd.

De digitale versie zal in de zomer van 2020 worden uitgebracht en een fysieke versie zal op de releasedatum kunnen worden gereserveerd via Special Reserve Games.

video

Phobia Game Studio en Devolver Digital hebben aangekondigd dat de verontrustend vlezige reverse-horrorspel Carrion bij de lancering van deze zomer naast Xbox One en pc op Nintendo Switch zal glijden.

Switch-eigenaren kunnen Carrion’s fysieke, non-squishy vorm reserveren via Special Reserve Games op dezelfde dag dat het zijn onheilige digitale toorn loslaat in de Nintendo eShop. De releasedatum van Carrion wordt binnenkort onthuld.

Over Carrion

CARRION is een omgekeerd horrorspel waarin je de rol aanneemt van een amorf wezen van onbekende oorsprong. Besluip en consumeer degenen die je gevangen hebben gezet om angst en paniek door het hele gebouw te verspreiden. Groei en evolueer terwijl je deze gevangenis afbreekt en verwoestende vaardigheden krijgt op het pad naar vergelding.

Houd je inkomende uitzendingen op slot naar @devolverdigital en @specialreserves voor meer informatie, en stem af op de komende Devolver Direct-showcase in 2020 als je iets echt vies wilt zien.