Carrion – Fysieke Editie – Special Reserve Games bevestigd, Pre-Orders 23 Juli

Carrion – Fysieke Editie – Special Reserve Games bevestigd, Pre-Orders 23 Juli

Devolver Digital onthulde dat de reverse-horror-game Carrion op 23 juli 2020 Nintendo Switch zou komen. Als je ook hebt gewacht om dit aankomende juweel toe te voegen aan de plank van je verzamelaar … nou, je hoeft niet te lang te wachten !

Speciale reservespellen hebben bevestigd dat ze op exact dezelfde datum zullen beginnen met het plaatsen van pre-orders voor een fysieke bundel van de titel. Hun ‘Reserve Edition’ -bundel bevat de game met andere goodies in een stijlvolle zwarte doos – wat inmiddels een standaard is voor het bedrijf.

video

Carrion – Physical Edition

Speciale reservespellen hebben echter geen prijs onthuld. CARRION is een reverse-horrorspel waarin je als het monster speelt, loskomt van je ontvoerders en ze verslindt terwijl je muteert in krachtigere vormen.

Verschillende runs

Hoewel dit op dat moment niet gespecificeerd was, zal deze fysieke editie van de game waarschijnlijk andere hoesillustraties bevatten dan de stand-alone versie die Limited Run Games zal verspreiden.

Over Carrion

Een reverse-horrorspel waarin je als het monster speelt, uit je gevangenis barst om je ontvoerders te verslinden terwijl je probeert te ontsnappen, CARRION combineert een nachtmerrieachtig soundscape, glibberige soepele actie en een briljant verhaalconcept met verslavende gameplay.