Carrion gratis Kerst DLC eindelijk beschikbaar

Carrion gratis Kerst DLC eindelijk beschikbaar

Phobia Game Studio heeft eindelijk zijn gratis kerst-DLC uitgebracht voor het omgekeerde horrorspel Carrion op Nintendo Switch.

De Greatest Time Of Year-DLC die oorspronkelijk vorig jaar tijdens de kerstperiode werd uitgebracht voor Carrion, en nu zijn weg vindt naar Nintendo Switch en XboxOne. Het voegt een nieuw level met een vakantiethema toe waar spelers hun tanden in kunnen zetten.

Zoals iedereen duidelijk kan zien, is het beest een groot voorstander van de feestdagen. Ja, het eten van het vlees van degenen die je proberen op te sluiten is nog steeds nummer 1, maar tijd doorbrengen met de dierenfamilie en het ruilen van een witte olifant is een goede tweede.

Eh, laten we het 1a en 1b noemen, gewoon om aan zijn goede kant te blijven. Om onze gracieuze gastheer te sussen en onze vrije wil te behouden, hebben we eindelijk zijn twee favoriete dingen samen getrouwd op een geheel nieuw niveau.

Over Carrion

CARRION is een omgekeerde horrorspel waarin je de rol aanneemt van een amorf wezen van onbekende oorsprong. Besluip en consumeer degenen die u gevangen hebben gehouden om angst en paniek door de hele instelling te verspreiden. Groei en evolueer terwijl je deze gevangenis afbreekt en steeds meer verwoestende vaardigheden verwerft op weg naar vergelding.

Ad