Carrion Launch Trailer

Carrion Launch Trailer

Uitgever Devolver Digital en ontwikkelaar Phobia Game Studio lanceerden de reverse-horror-game Carrion op Nintendo Switch.

Spelers kunnen Carrion nu downloaden via de Switch eshop of de gelimiteerde fysieke editie vooraf bestellen bij Special Reserve Games. Om deze gelegenheid te vieren, heeft Devolver Digital een geanimeerde lanceringstrailer uitgebracht die het uitgangspunt en de gameplay van de titel perfect weergeeft.

video

Phobia Game Studio en Devolver Digital hebben in samenwerking met Wizz en CRCR (My Friend Pedro, Mother Russia Bleeds) de geanimeerde lanceringstrailer voor CARRION onthuld in afwachting van de langverwachte release voor pc, Xbox One en Nintendo Switch op 23 juli!

Tijdens een gesprek met The Beast in Devolver Direct van vorige week bevestigde Phil Spencer, Executive Vice President of Gaming bij Xbox, dat CARRION ook op Xbox Game Pass zal worden gelanceerd.

Over Carrion

CARRION is een omgekeerd horrorspel waarin je de rol aanneemt van een amorf wezen van onbekende oorsprong. Besluip en consumeer degenen die je gevangen hebben gezet om angst en paniek door de hele faciliteit te verspreiden. Groei en evolueer terwijl je deze gevangenis afbreekt en verwoestende vaardigheden krijgt op het pad naar vergelding.

Ad