CASE: Animatronics – Eerste 10 minuten

CASE: Animatronics – Eerste 10 minuten

Dankzij ContraNetwork kun je nu de eerste 10 minuten van CASE: Animatronics bekijken op Nintendo Switch.

De game is geïnspireerd op de serie van Five Nights At Freddy en laat spelers proberen moorddadige robots te ontlopen in een donker politiebureau!

video
play-rounded-fill

Over CASE: Animatronics

Welkom bij de politie, waar laat werken kan leiden tot tragische gevolgen. Je bent John Bishop, een overvolle werkdetective die je onderzoeken tot laat in de nacht onvermoeibaar uitvoert. Maar vanavond word je getrokken uit je kostbare paar uur rust en een vreemde droom, door een mysterieus telefoontje van een oude “vriend”. Je strijd veranderen om de waarheid te vinden in een strijd om de nacht te overleven.

De politie heeft geen elektriciteit meer. Het beveiligingssysteem is gehackt. Alle uitgangen zijn vergrendeld. Maar dat is niet het echte probleem.

Iemand … iets volgt je. Rode ogen schijnen uit donkere hoeken en het geluid van verschuivende, rammelende metal galmt door de eens veilige hallen .. Je kent ze gewoon als animatronics, maar iets onbekends en gruwelijks stuurt ze. Zoek uit wat er aan de hand is, overleef de nacht en onthoud – het kan niemand schelen of je schreeuwt.

KENMERKEN:

  • Een tablet om de beveiligingscamera’s zorgvuldig te bekijken. U gebruikt een tablet om de beveiligingscamera’s te bekijken en u moet serieus voorzichtig zijn. Het gebruik van de omgeving van het politiebureau is de sleutel tot redding en overleving. Wees stil, wees alert, beweeg snel. Je enige gereedschap, het enige waarop je kunt vertrouwen, zijn je benen, je tablet en een zaklamp.
  • Verstoppertje. Gebruik kasten en kasten om tussen animatronics te sluipen en probeer op adem te komen.
  • Animatronics. De stalen benen en armen zullen je goed behandelen. Maak je klaar om te worden verward door hun capaciteiten. Wees bereid om te reageren op het onverwachte.
  • Zoek uit wat er gebeurt. Verken de politie op zoek naar verklaringen. Vergeet niet om naar de wereld om je heen te luisteren en de veranderingen rondom bij te houden. De enige die je leven kan redden, ben jij.

CASE: Animatronics is nu verkrijgbaar bij de Switch eShop voor $ 19,99.