Castaway Paradise aangekondigd

Castaway Paradise aangekondigd

Rokaplay onthulde dat zijn sandbox-sim Castaway Paradise in de toekomst naar de Nintendo Switch komt.

De game combineert elementen uit zowel Animal Crossing als Harvest Moon, waarbij spelers moeten zorgen voor een bloeiende gemeenschap van dorpelingen van dieren nadat ze zijn gestrand op een afgelegen eiland!

video
play-rounded-fill

Over Castaway Paradise

Je avontuur begint wanneer je strandt op een tropisch eiland. Dit is jouw eiland, jouw avontuur! Doe wat jij wilt! Het is de ultieme Sandbox-sim! Vind je Animal Crossing of Harvest Moon leuk? Castaway Paradise is het spel voor jou!

LEUKE ACTIVITEITEN

U kunt uw dagen besteden aan leuke activiteiten zoals het vangen van insecten en vissen. Probeer een grotere vangst te maken dan je vrienden en maak je collecties compleet!

KWEEK PLANTEN

Verbouw uw eigen verse gewassen van eigen bodem! Hark de grond, plant de zaden en geef ze wat water. Je kunt je eiland ook versieren met prachtige planten en bloemen of fruitbomen laten groeien.

CREËER JE EIGEN OUTFIT

Combineer eindeloos outfits, hoeden, jurken, schoenen en andere kleding om je persoonlijkheid te weerspiegelen, of creëer een grappige outfit voor de lol!

VERSIER JE EILAND

Na de verwoestende storm heeft het eiland wat renovatie nodig! Je kunt items uit veel verschillende themapakketten plaatsen en van het eiland je paradijselijke idee maken! U kunt behoren tot de dingen die u leuk vindt! Vergeet niet ons een screenshot van uw decoraties te sturen.

HELP DE DORPERS

Je bent een van de eigenzinnige dorpelingen en helpt ze door op zoek te gaan naar hen. Ze belonen je met geweldige cadeaus! Je kunt ook gewoon met ze chatten om ze beter te leren kennen.

VAKANTIE EN EVENEMENTEN

Het hele jaar door vinden er speciale evenementen en feestdagen plaats, zoals Kerstmis en Halloween. Onder hen zijn er bijvoorbeeld de wintervakanties, het eiland zal bedekt zijn met sneeuw en je kunt de dorpelingen helpen door alle huizen en de rest van het eiland te versieren.