Castle of Heart launch trailer

Castle of Heart launch trailer

Castle of Heart is recent uitgekomen voor de Nintendo Switch. In het spel bestuur je een vervloekte ridder die in steen is veranderd door een boze magiër. 

CASTLE OF HEART, exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch ™, is een klassieke actieplatformer voor het beste van het genre … en de meest uitdagende, met tal van nieuwe wendingen over de te beleven formule.

De spelers nemen de controle over een vervloekte ridder, veranderd in steen door de betovering van de kwaadaardige tovenaar, maar klaar om te bewijzen dat liefde en moed zelfs de donkerste magie kunnen overwinnen.

Over CASTLE OF HEART

De dappere held moet helemaal van het versteende dorp naar het kasteel van de donkere heerser reizen, 20 niveaus beheersen in 4 verschillende omgevingen – vol met vijanden die verschillende strategieën nodig hebben om ze met succes onder ogen te zien en plotselinge gameplay veranderingen, wat zich vertaalt naar spannende, dynamische actie opeenvolgingen.

De selectie van steeds krachtigere extra wapens, van vlammende granaten tot krachtige magische arsenalen, evenals power-ups, zal hem helpen bij zijn zoektocht. Maar onthoud – het lichaam van steen heeft zijn grenzen! Het valt definitief uiteen als de ridder de energie verliest, die hij alleen kan leveren door zijn vijanden te verslaan, en als het proces het kritieke niveau bereikt, kan hij een van zijn armen verliezen en het vermogen om extra wapens mee te dragen.

Castle of Heart biedt prachtige en gedetailleerde 3D-graphics met veranderend landschap, weersomstandigheden en rijke achtergronden. De esthetiek en het bestiarium van de game zijn in gelijke delen geïnspireerd door de Slavische mythologie – met sommige locaties die rechtstreeks afkomstig zijn van beroemde, mystieke locaties in Polen, het thuisland van de ontwikkelaars – en de duistere fantasiesfeer van de beste actiepijler-titels uit de gouden eeuw van het genre.

Dit alles maakt Castle of Heart tot een perfecte mix van klassieke invloeden en moderne benadering, gebruikmakend van het spectrum van Nintendo Switch ™ -functies, dat zowel fans van het genre als nieuwkomers zal betoveren.

Launch Trailer – Caste of Heart

video
play-rounded-fill

Ad