Castlevania Advance Collection – Beoordeeld in Australië

Castlevania Advance Collection – Beoordeeld in Australië

Het Australische classificatiebureau heeft een interessante beoordeling gepubliceerd voor een onaangekondigde titel, aangezien er een beoordeling is gepubliceerd voor een Castlevania Advance-collectie die “multi-platform” zal zijn.

De naam lijkt te suggereren dat het waarschijnlijk een verzameling Castlevania-games is die zijn uitgebracht op Gameboy Advance, mogelijk inclusief Castlevania: Circle of the Moon, Castlevania: Harmony of Dissonance en Castlevania: Aria of Sorrow.

Over Castlevania: Circle of the Moon

Red je mentor uit de kwaadaardige klauwen van Dracula!

Graaf Dracula is weer tot leven gewekt en hij zoekt zijn wraak op degenen die zich tegen hem verzetten. Als Nathan Graves moet je het kasteel van Dracula bestormen om je mentor te redden, die anders zal worden gebruikt om Dracula in zijn volle macht te herstellen. Vecht tegen de handlangers van de boze heer met je vertrouwde zweep en verdien ervaringspunten en andere handige items en wapens.

Versla bazen en krijg speciale vaardigheden die helpen bij het verkennen van nieuwe delen van het kasteel. Gebruik het Dual Set-Up System om actie- en attribuutkaarten te combineren om meer dan 80 unieke magische spreuken te creëren. Uren aan monster-dodende actie wachten op je in vijf verschillende spelmodi. Kun jij de wereld voor eens en altijd van het kwaad van Dracula verlossen?

Over Castlevania: Harmony of Dissonance

Het is 50 jaar geleden dat Simon Belmont het land redde van de vloek van Dracula. Nu moet Simons nakomeling Juste zich opnieuw in het kasteel van de graaf wagen om het mysterie van de verdwijning van een vriend op te lossen.

Castlevania: Harmony of Dissonance introduceerde het aanvalssysteem Spell Fusion – een combinatie van spreuken en subwapens om nieuwe aanvallen te creëren – en bracht diepere RPG-elementen zoals het levellen van je personage.

Natuurlijk zou Juste niet zijn zonder zijn vertrouwde Vampire Killer. Gebruik je zweep terwijl je het labyrintische kasteel verkent en op zoek gaat naar de waarheid die op de loer ligt in de schaduw.

Over Castlevania: Aria of Sorrow

In de derde Game Boy Advance-aflevering springt Castlevania in de toekomst, naar het jaar 2035. Na een zonsverduistering ontwaakt de nieuwe held Soma Cruz in een mysterieus kasteel. Je moet door de labyrinten van het kasteel navigeren terwijl je bij elke bocht de confrontatie aangaat met gevaarlijke monsters.

Gebruik Soma’s Tactical Soul-systeem om zielen van vijanden te verzamelen om hun vaardigheden te leren kennen en hen uit te rusten om nieuwe krachten te activeren – meer dan 100 in totaal. Maar pas op: je moet ontsnappen voordat het kwaad je verteert. Zodra je de gruwelen van het kasteel hebt overleefd, wachten er extra modi en uitdagingen!

Als de beoordeling legitiem blijkt te zijn, is de kans groot dat de collectie naar Switch komt, aangezien Castlevania Anniversary Collection ook op het platform aanwezig is.

Nu wil ik alleen nog Symphony of the Night … maar dat is veel gevraagd denk ik.