Castlevania Advance Collection – Eerste 41 minuten

Castlevania Advance Collection – Eerste 41 minuten

Is het tijd om de klassiekers van Castlevania Advance Collection te ervaren, maar nu terwijl je ze speelt op de Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 41 minuten van de titel in actie hieronder bekijken.

De Castlevania Advance Collection brengt de GBA-games Circle of the Moon, Harmony of Dissonance, Aria of Sorrow en Dracula X samen in één pakket – samen met bonusillustraties en meer!

video
play-rounded-fill

Over Castlevania Advance Collection

Graaf Dracula is weer terug uit de dood…

Doe mee met de strijd tegen het kwaad in de Castlevania Advance Collection, een compilatie van tijdloze meesterwerken op het gebied van actie en verkenning!

Naast de drie legendarische Castlevania-games die voor het eerst werden uitgebracht op de Game Boy™ Advance, bevat deze collectie ook Castlevania: Dracula X en een aantal nooit eerder vertoonde schetsen en illustraties uit de games!

Alle vier de games zijn verbeterd met nieuw toegevoegde moderne functies zoals Rewind, Save/Load en Replay, waardoor dit de best mogelijke manier is om deze klassiekers te ervaren of ze voor het eerst te ontdekken! Deze collectie bevat ook een handige encyclopedie, een muziekspeler met alle soundtracks en je kunt zelfs de ROM-regio wijzigen om alle games in verschillende versies te spelen.

AANBEVOLEN SPELLEN

Castlevania: Circle of the Moon (GBA) – Dit was de eerste Castlevania-titel die op de Game Boy Advance werd uitgebracht! Het verhaal volgt Nathan Graves, een vampierjager-leerling die samen met zijn meester het kasteel van Dracula betreedt om de gevreesde terugkeer van de graaf te voorkomen. Combineer actie- en attribuutkaarten om meer dan 80 unieke spreukeffecten te creëren, variërend van vuurzwepen tot ijssneeuwstormen, met het ‘Dual Set-up System’.

Castlevania: Harmony of Dissonance (GBA) – Dit was de tweede Castlevania-titel die op de Game Boy Advance werd uitgebracht! Speel als Juste Belmont, de kleinzoon van de legendarische Vampire Hunter Simon Belmont! Deze titel introduceerde veel nieuwe functies in de franchise, zoals de ‘Boss Rush’-modus en het ‘Spell Fusion’-systeem waarmee spelers subwapens kunnen combineren met spreukenboeken om verwoestende spreuken uit te spreken.

Castlevania: Aria of Sorrow (GBA) – De derde en laatste Castlevania-game op de Game Boy Advance! Soma Cruz, een jonge uitwisselingsstudent op de middelbare school in Japan, is op de een of andere manier betrokken bij de eeuwige cyclus van reïncarnatie van de Dark Lord zelf. Welke rol speelt Soma hierin? Zal hij in staat zijn om terug te keren naar zijn eigen wereld? Aria of Sorrow introduceerde ook een gloednieuw aanvalssysteem genaamd ‘Tactical Souls’, waarmee Soma Cruz de zielen van gedode monsters kan vangen om hun vaardigheden te verwerven. (100+ vaardigheden in totaal!) Aria of Sorrow heeft ook een heleboel New Game+ content.

Castlevania: Dracula X (SNES) – Castlevania: Dracula X is een nieuwe versie van de cult-actiegame Castlevania: Rondo of Blood. Dracula X, uitgebracht op het Super Nintendo Entertainment System™ (SNES), wordt geprezen als een van de meest uitdagende Castlevania-titels ooit gemaakt. The Dark Lord Count Dracula staat weer op uit de dood om de krachten van de duisternis te doen herleven en om deze corrupte wereld te vernietigen en een nieuwe te creëren. Jij bent Richter Belmont, erfgenaam van de familie Belmont, en je gaat op weg naar Dracula’s Castle om zijn kwaadaardige meester te verslaan. Vecht je een weg door Dracula’s Castle en versla de taaiste vijanden met de nieuwe speciale aanval ‘Item Crash’!

GLOEDNIEUWE FUNCTIES VOOR EEN VERBETERDE ERVARING!

Galerij – Blader door scans van de originele verpakkingsontwerpen en ontdek ongelooflijke kunstwerken die nog nooit eerder aan het publiek zijn getoond.

ROM-regioselectie – je kunt voor elk spel kiezen tussen de Japanse, Amerikaanse en Europese versies.

Encyclopedie – Leer meer over alle drie de GBA-games dankzij hun speciale encyclopedie. Gedetailleerde informatie over vijanden, het ‘DSS’-systeem, het ‘Tactical Soul’-systeem en het ‘Spell Fusion’-systeem helpen je het unieke vechtsysteem van elke game echt onder de knie te krijgen!

Muziekspeler – Luister naar elk van de vier complete soundtracks wanneer je maar wilt. Je kunt zelfs je eigen afspeellijsten maken!

NIEUWE ‘KWALITEIT VAN LEVEN’ FUNCTIES

Opslaan/laden – Je kunt nu op elk moment in het spel snel opslaan en opnieuw laden. Zelfs vlak voor die dodelijke aanval van Dracula zelf.

Terugspoelen – Je kunt de staat van het spel nu een paar seconden terugspoelen voor een tweede kans. Het is bijna alsof je wordt opgewekt…

Castlevania Advance Collection is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99.

Ad