Cat Quest + Cat Quest II Pawsome Pack komt eraan

Cat Quest + Cat Quest II Pawsome Pack komt eraan

PQube geeft een fysieke bundel uit met Cat Quest en Cat Quest II voor Nintendo Switch.
De bundel, Cat Quest + Cat Quest II Pawsome Pack, is gepland voor 22 mei 2020 in Europa.

Volgens Base zal het spel GBP49,99 verkopen. Het Pawsome Pack zal naar verwachting in de toekomst ook naar Noord-Amerika komen.

Over Cat Quest

Cat Quest is een RPG met open wereld die zich afspeelt in de wereld van katten!

video
play-rounded-fill

Spring op in een groots avontuur in spinnenpak van de slechte Drakoth en je gekatnapte zus! Verken de enorme overworldkaart van Felingard, riskeer leven en ledematen die in kerkers duiken voor epische buit, en verleen een poot aan een harige cast van personages in een vlaag van side quests.

Gevecht in Cat Quest vindt volledig in realtime plaats, waardoor je met een schuine streep dichtbij je vijanden kunt komen, de rol kunt ontwijken om een ​​tegenaanval te voorkomen en ze vervolgens af te maken met krachtige magie! Gebruik de oude spreuken van Lightnyan, Flamepurr en Healpaw om je vijanden te verslaan! (Echt bont!)

Rust uw catventurer uit met een hele mand met apparatuur! Voorspelling spreuken? Trek een geheimzinnige kap, gewaden en een staf aan om je manareserves te versterken! Wil je jezelf beschermen tegen aanvallen? Dek je catventurer uit met maliënkolderpantser om je gezondheid te verbeteren en een extra niveau van bescherming te bieden. Wapens, pantser en spreuken kunnen worden gemengd en op elkaar worden afgestemd om de purrfect-combinaties voor je speelstijl te maken!

De wereld van Felingard is bezaaid met interessante plaatsen en mensen! Ontdek een bezeten stad waarvan de bewoners verlangen naar obscene hoeveelheden vlees, help de magiërs Mewlin en Meowgan bij hun zoektocht om een ​​magisch zegel te verbreken en zoek de ontbrekende levering van House of Parchments en The Pouncing Dead.

Verkenning is een van de belangrijkste krabpalen van Cat Quest, en met locaties zoals Bermewda’s Triangle, de Furbidden Fields en Pawt City om te verkennen, is het tijd om te pawnen!

Over Cat Quest II

CAT QUEST II is een 2D open-world actie-RPG die zich afspeelt in een fantasierijk van katten en honden. Onder bedreiging van een voortdurende oorlog tussen de katten van Felingard en de oprukkende honden van het Lupus-rijk, vertelt CAT QUEST II de staart van twee koningen, samengebracht tegen hun wil, op een reis van poot – een ontdekking om hun tronen terug te winnen.

video
play-rounded-fill

Speel als kat en hond terwijl je hun koninkrijken alleen of met een vriend verkent! Zoek in een wereld vol magie, nieuwsgierige monsters en ga op een catventure als nooit tevoren!

Na het succes van de veelgeprezen CAT QUEST keren ontwikkelaars The Gentlebros terug naar de wereld van Felingard om het origineel uit te breiden met meer explosieve spreuken, uitgebreide wapenopties, een opwindende nieuwe personageschakelaar en lokale coöperatie!

Eigenschappen

  • Gloednieuw verhaal dat zich afspeelt in de wereld van Felingard – en daarbuiten!
  • Alle nieuwe gameplay voor schakelaars en coöperaties. Speel als kat en hond, alleen of met een vriend!
  • Nieuwe wapensoorten – Beheers zwaarden, draagstokken en meer om een ​​bont-midabele jager te worden!
  • Meer spreuken brengen je vijanden nog meer oordelen.
  • Nieuwe passieve vaardigheden, waarvan de eigenschappen kunnen worden gemengd en gecombineerd voor eindeloze mogelijkheden!
  • Spannende en gevarieerde kerkers gevuld met nieuwe valkuilen en obstakels, waardoor elke sprong in het onbekende een nieuwe ervaring is!
  • Em-blaf op een litanie van zijmissies, die elk hun eigen verhaal vertellen en de kennis en het universum van CAT QUEST uitbreiden!
Ad