Cat Quest II – Deze herfst

Cat Quest II – Deze herfst

PQube en The Gentlebros hebben de releasedatum voor Cat Quest II aangekondigd. Cat Quest II is gepland om in de herfst van 2019 aan te komen in de Nintendo Switch eShop.

De game wordt als eerste uitgebracht op pc op 24 september 2019.

Over Cat Quest II

PQube en Singapore-ontwikkelaar The Gentlebros huilen van de maan terwijl ze vandaag de releasedatum van Cat Quest II onthullen met een nieuwe Gameplay Trailer! Het vervolg op het bekroonde avontuur Cat Quest verschijnt op 24 september voor pc op Steam en in het najaar van 2019 voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Voor iedereen die het origineel wil inhalen, is Cat Quest opgenomen in de PQube Publisher Sale in de Nintendo eShop en heeft hij tot 22 augustus 60% korting!

Cat Quest II was te zien in de Nintendo Indie World-presentatie, maar we hebben ook een gloednieuwe gameplay-trailer waar je je klauwen in kunt laten zinken.

video
play-rounded-fill

Kijkers die op hun hoede zijn als een waakhond, zullen enkele nieuwe en opwindende functies in de trailer kunnen zien: een enorm nieuw koninkrijk vol speurtochten, ranged en wapens met twee handen, evenals een tweede personage om je te begeleiden tijdens je catventure die maakt ook co-op voor twee spelers mogelijk. Met dit en nog veel meer is Cat Quest II – letterlijk – de snorharen van de kat!

Cat Quest II is een snelle open wereld actie-RPG waarin je zowel als kat als als hond speelt. Verken een enorme wereld vol met monsters, kerkers en missies, terwijl je ernaar streeft om vrede terug te brengen in je koninkrijken tijdens een oorlogstijd!

De game wordt later dit jaar uitgebracht op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC / Steam!

Ad