Cat Quest II – Gepland voor September 2019

Cat Quest II – Gepland voor September 2019

Cat Quest II, het vervolg op Cat Quest, heeft van de ontwikkelaars The Gentlebros een openingsvenster gekregen.

video
play-rounded-fill

Cat Quest II release

In een rapport van Channel News Asia onthult The Gentlebros dat Cat Quest II in september 2019 zal worden gelanceerd, hoewel het “lanceringsplatform” nog niet is vastgesteld.

Als Cat Quest II als eerste op mobiel wordt gelanceerd, zullen eigenaars van Nintendo Switch waarschijnlijk na het einde van september nog een beetje langer moeten wachten.

Over Cat Quest II

CAT QUEST II is een 2D open-wereld actie-RPG die zich afspeelt in een fantasierijk van katten en honden. Onder bedreiging van een voortdurende oorlog tussen de katten van Felingard en de oprukkende honden van het Lupus rijk, vertelt CAT QUEST II de staart van twee koningen, samengebracht tegen hun wil, op een reis van paw-wat ontdekking om hun tronen terug te winnen.

Speel als een kat en een hond terwijl je hun koninkrijken alleen of met een vriend verkent! Quest in een wereld vol met magische, nieuwsgierige monsters, en ga op een catventure als nooit tevoren!

Na het succes van de veelgeprezen CAT QUEST keren ontwikkelaars The Gentlebros terug naar de wereld van Felingard om het origineel uit te breiden met meer explosieve spreuken, uitgebreide wapenopties, een opwindende nieuwe schakelaar voor personages en lokale co-op!

Kenmerken

– Gloednieuw verhaal dat zich afspeelt in de wereld van Felingard – en daarbuiten! – Allemaal nieuwe switch en co-op gameplay. Speel als kat en hond, alleen of met een vriend!

– Nieuwe wapensoorten – Verzamel zwaarden, stokken en meer om een ​​bokser te worden die goed kan boksen!

– Meer spreuken brengen nog meer harige oordelen aan je vijanden.

– Nieuwe passieve vaardigheden, waarvan de attributen kunnen worden gecombineerd en gecombineerd voor eindeloze pokervaardigheden!

– Spannende en gevarieerde kerkers gevuld met nieuwe vallen en obstakels, waardoor elke sprong in het onbekende een frisse ervaring wordt!

– Em-blaf op een litanie van side quests, elk vertelt zijn eigen verhaal en breidt de kennis en het universum van CAT QUEST uit!

Begin vandaag nog aan het ultimutt catventure!

Ad