Cat Quest II – Gratis Demo on eShop

Cat Quest II – Gratis Demo on eShop

PQube heeft een gratis demo voor Cat Quest II uitgebracht in de Europese Nintendo Switch eShop. Met de demo kun je een vroeg gedeelte van het spel uitproberen.

Maar er is nog niets bekend over wanneer de demo uitkomt in Noord-Amerika en Japan.

video

Over Cat Quest II

CAT QUEST II is een 2D open-world actie-RPG die zich afspeelt in een fantasierijk van katten en honden. Onder bedreiging van een voortdurende oorlog tussen de katten van Felingard en de oprukkende honden van het Lupus-rijk, vertelt CAT QUEST II de staart van twee koningen, samengebracht tegen hun wil, op een reis van poot – een ontdekking om hun tronen terug te winnen.

Speel als kat en hond terwijl je hun koninkrijken alleen of met een vriend verkent! Zoek in een wereld vol magie, nieuwsgierige monsters en ga op een catventure als nooit tevoren!

Na het succes van de veelgeprezen CAT QUEST keren ontwikkelaars The Gentlebros terug naar de wereld van Felingard om het origineel uit te breiden met meer explosieve spreuken, uitgebreide wapenopties, een opwindende nieuwe personageschakelaar en lokale coöperatie!

Kenmerken

  • Gloednieuw verhaal dat zich afspeelt in de wereld van Felingard – en verder!
  • Geheel nieuwe switch en co-op gameplay. Speel als kat en hond, alleen of met een vriend!
  • Nieuwe wapensoorten – Beheers zwaarden, stokken en meer om een ​​bont-midable vechter te worden!
  • Meer spreuken brengen je vijanden nog meer oordelen.
  • Nieuwe passieve vaardigheden, waarvan de eigenschappen kunnen worden gemengd en gecombineerd voor eindeloze mogelijkheden!
  • Spannende en gevarieerde kerkers gevuld met nieuwe vallen en obstakels, waardoor elke sprong in het onbekende een frisse ervaring wordt!
  • Blaf op een litanie van zijmissies, die elk hun eigen verhaal vertellen en de kennis en het universum van CAT QUEST uitbreiden!
Ad