Cat Quest II – Komt op 24 Oktober

Cat Quest II – Komt op 24 Oktober

Cat Quest II, die onlangs op de pc is aangekomen, heeft volgens Nintendo zelf een releasedatum voor Nintendo Switch.

Release datum

Hoewel PQube nog steeds een najaar 2019-lanceringsvenster voor de Switch-release vermeldt, heeft de officiële Nintendo-website een releasedatum van 24 oktober 2019 voor Cat Quest II vermeld. Dus dat zou je releasedatum moeten zijn, tenzij er op het allerlaatste moment iets verandert.

video

Over Cat Quest II

CAT QUEST II is een 2D open-world actie-RPG die zich afspeelt in een fantasierijk van katten en honden. Onder bedreiging van een voortdurende oorlog tussen de katten van Felingard en de oprukkende honden van het Lupus-rijk, vertelt CAT QUEST II de staart van twee koningen, samengebracht tegen hun wil, op een reis van poot – een ontdekking om hun tronen terug te winnen.

Speel als kat en hond terwijl je hun koninkrijken alleen of met een vriend verkent! Zoek in een wereld vol magie, nieuwsgierige monsters en ga op een catventure als nooit tevoren!

Na het succes van de veelgeprezen CAT QUEST keren ontwikkelaars The Gentlebros terug naar de wereld van Felingard om het origineel uit te breiden met meer explosieve spreuken, uitgebreide wapenopties, een opwindende nieuwe personageschakelaar en lokale coöperatie!

Kenmerken

  • Gloednieuw verhaal dat zich afspeelt in de wereld van Felingard – en daarbuiten! – Geheel nieuwe switch en co-op gameplay.
  • Speel als kat en hond, alleen of met een vriend!
  • Nieuwe wapensoorten – Beheers zwaarden, stokken en meer om een ​​bont-midable vechter te worden!
  • Meer spreuken brengen je vijanden nog meer oordelen.
  • Nieuwe passieve vaardigheden, waarvan de eigenschappen kunnen worden gemengd en gecombineerd voor eindeloze mogelijkheden!
  • Spannende en gevarieerde kerkers gevuld met nieuwe vallen en obstakels, waardoor elke sprong in het onbekende een frisse ervaring wordt!
  • Blaf op een litanie van zijmissies, die elk hun eigen verhaal vertellen en de kennis en het universum van CAT QUEST uitbreiden!