Cat Quest II – Mew World – Gratis Update gedetailleerd, lanceert 8 augustus

Cat Quest II – Mew World – Gratis Update gedetailleerd, lanceert 8 augustus

PQube en The Gentlebros bevestigden hun plannen om Cat Quest II ‘Mew World’ gratis content-update uit te brengen op Internationale Kattendag: 8 augustus 2020.

Mew World Update

De Mew World-update voegt veel nieuwe inhoud toe aan Cat Quest II in een gratis patch voor alle versies, inclusief ‘Mew Game’ -modus, nieuwe vijanden, items sorteren, sprinten en vele andere levenskwaliteitsfuncties. Je kunt ook genieten van een gloednieuwe sleutelkunst, speciaal ontworpen door The Gentlebros voor deze gelegenheid!

De update kan worden gedownload op Internationale Kattendag 2020: 8 augustus!

Hier is een voorbeeld van enkele van de veranderingen … met veel moar nog te komen!

Koninklijke kunsten

Er worden ook nieuwe manieren toegevoegd om je vijanden aan te vallen! Val gewoon aan tijdens een worp om deze nieuwe draaiende slag te spinnen!

Sprinten

Je hebt nu de mogelijkheid om te sprinten! Binnenkort kun je met snelheid en gratie de hele wereld rondspringen!

Defensie

De verdedigingsstatistiek is verbeterd en wordt nu weergegeven als ver voor de gezondheidsbalk en zal in plaats daarvan schade oplopen! Het laadt ook na verloop van tijd weer op zodra je stopt met het oplopen van schade.

Nieuwe vijanden

De oceanen wemelen nu van de nieuwe

Als je nog niet in de serie bent gedoken, kun je beide games in één pakket krijgen met het Cat Quest Pawsome Pack, dat op 31 juli 2020 in de winkels ligt.