Cat Quest II – New Game+ update beschikbaar

The Gentlebros en PQube hebben een gratis update voor Cat Quest II op de Nintendo Switch uitgebracht. De update voegt een nieuwe gamemodus toe met de naam New Game +, de mogelijkheid om het moeilijkheidsniveau te verhogen, verbeteringen in de AI en meer.

PQube en Singaporese ontwikkelaar The Gentlebros hebben een gratis update uitgebracht voor hun schattige kat Cat Quest II die een nieuwe Game + -functie toevoegt, de AI van je pawtner verbetert wanneer je solo speelt, tracks completer opvallend en meer! Het is nu beschikbaar om te downloaden voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc op Steam!

Over New Game +

Met de nieuw toegevoegde New Game + -functie kun je het spel met een hogere moeilijkheidsgraad opnieuw starten met alle uitrusting, vaardigheden en ervaring die je tijdens je eerste playthrough hebt verzameld! Om dit nog interessanter te maken, kunnen spelers zelf beslissen hoe moeilijker het is om tot +999 meer niveaus aan alle vijanden toe te voegen.

Bovendien verbetert de gratis update de AI van je harige pawtner wanneer je nog verder speelt en voegt een echt leuke functie toe voor alle completisten: nu worden de voltooiingsstatistieken voor kerkers, missies en items prominent weergegeven op het inventarisscherm. Samen met enkele balansaanpassingen is deze update een geweldige reden voor de fabrikanten om terug te keren naar Felingard en het Lupus-rijk!

video
play-rounded-fill

Over Cat Quest II

Cat Quest II is een 2D open-world actie-RPG die zich afspeelt in een fantasierijk van katten en honden.

Onder bedreiging van een voortdurende oorlog tussen de katten van Felingard en de oprukkende honden van het Lupus-rijk, vertelt Cat Quest II de staart van twee koningen, samengebracht tegen hun wil, op een reis van poot – een ontdekking om hun tronen terug te winnen.

Speel als kat en hond terwijl je hun koninkrijken alleen of met een vriend verkent! Zoek in een wereld vol magie, nieuwsgierige monsters en ga op een catventure als nooit tevoren, beschikbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC op Steam!

Ad