Cat Quest Pawsome Pack – Bevat een paar pinbadges (geselecteerde retailers)

Cat Quest Pawsome Pack – Bevat een paar pinbadges (geselecteerde retailers)

PQube heeft een speciale pre-order bonus aangekondigd voor het Cat Quest Pawsome Pack in Europa. De fysieke release zal een paar pin-insignes bevatten met de Cat and Dog-helden uit het spel.

video

Pawsome Pack-bonus

PQube en Singaporese ontwikkelaar The Gentlebros onthullen het schattige extraatje dat kopers van het Cat Quest Pawsome Pack, waaronder zowel Cat Quest als Cat Quest II, krijgen van geselecteerde retailers: een paar pin-badges, net zo schattig als de mooie furballs zelf!

Het Cat Quest Pawsome Pack zal dit voorjaar verkrijgbaar zijn in Europese en Noord-Amerikaanse winkels, op Switch en PS4! Deelnemende retailers zijn onder meer: ​​Verenigd Koninkrijk: GAME Frankrijk: Fnac Canada: VGP en nog meer!

Over Cat Quest

Cat Quest is een RPG in de open wereld die zich afspeelt in de pawsome wereld van katten!

Spring in een groots avontuur, op zoek naar de kwaadaardige Drakoth en je gekidnapte zus! Verken de enorme wereldkaart van Felingard, riskeer leven en ledematen die zich in kerkers verdiepen voor epische buit, en geef een harige cast van personages een klap in een vlaag van zijmissies.

Gevechten in Cat Quest vinden volledig in realtime plaats, zodat je vijanden met een schuine streep in de buurt van vijanden kunt krijgen, een rol kunt ontwijken om een ​​tegenaanval te voorkomen en ze vervolgens kunt afmaken met krachtige magie! Gebruik de oude spreuken van Lightnyan, Flamepurr en Healpaw om je vijanden te verslaan! (Bont echt!)

Over Cat Quest II

CAT QUEST II is een 2D open-wereld actie-RPG die zich afspeelt in een fantasierijk van katten en honden. Onder bedreiging van een voortdurende oorlog tussen de katten van Felingard en de oprukkende honden van het Lupus-rijk, vertelt CAT QUEST II de staart van twee koningen, tegen hun wil bijeengebracht, op een reis van poot-een of andere ontdekking om hun tronen terug te winnen.

Speel als kat en hond terwijl je hun koninkrijken solo of met een vriend verkent! Ga op zoek in een wereld vol magie, nieuwsgierige monsters en ga op avontuur als nooit tevoren!

Na het succes van de veelgeprezen CAT QUEST keren ontwikkelaars The Gentlebros terug naar de wereld van Felingard om het origineel uit te breiden met meer explosieve spreuken, uitgebreide wapenopties, een opwindend nieuw personenschakelaarmechanisme en lokale coöp! 

Ad