CATAN Launch Trailer

CATAN Launch Trailer

Asmodee Digital, een leider in digitaal bordspelamusement, is trots om de release van CATAN, het meest invloedrijke moderne bordspel van Klaus Teuber, op Nintendo Switch ™ aan te kondigen.

video
play-rounded-fill

De game is ontwikkeld in samenwerking met USM, uitgever van meerdere digitale CATAN-spellen.

CATAN maakt gebruik van alle voordelen van het Nintendo Switch ™ -systeem en biedt spelers de volledige CATAN-ervaring.

Elke beslissing telt mee als spelers worden uitgedaagd om het eiland CATAN te vestigen door het grootste netwerk van nederzettingen en steden op het eiland te bouwen.

Pierre Ortolan, CEO Asmodee Digital

We are delighted to bring the masterpiece of strategic board games to Nintendo Switch™. It will certainly appeal to those who play the board game while also engaging new audiences, combining the best of the deep decision-making and entertainment of the original board game with the unique features of the Nintendo Switch™. By combining our unique digital expertise and board game roots we aim to provide an immersive experience that honors the legacy of CATAN and transports the beloved classic into the digital era.

CATAN, het meesterwerk van strategisch gamen

Het eiland CATAN is een onbewoond land rijk aan natuurlijke hulpbronnen, een gebied waar meerdere kolonisten moeten wedijveren om te controleren. Om overmacht te verkrijgen over CATAN, moeten spelers nederzettingen, wegen en steden bouwen op strategische locaties. Ze moeten ook zorgvuldige diplomatie gebruiken, en middelen uitwisselen met anderen om schaarsheid of verschillen in toewijzing te compenseren.

Voor nog meer variatie en uitdagingen, kunnen CATAN-spelers een unieke campagnemodus ervaren met verschillende scenario’s, elk met een uniek scenario en drie moeilijkheidsgraden. Zoals de launchtrailer laat zien, kunnen ze genieten van een moderne kijk op de klassieke CATAN-stijl en kiezen uit verschillende borddelen, profielen en tafelontwerpen, met het extra comfort van een digitale gebruikersinterface.

Een online-modus * die leaderboards bevat, stelt Nintendo Switch Online-spelers over de hele wereld in staat om te concurreren om de grootste kolonist van CATAN te worden. Spelers kunnen meedoen aan de wedstrijd terwijl ze van het spel genieten in de tv-modus of onderweg met de handstand.

Inhoud en uitbreidingen

De Seafarers Expansion is inbegrepen in het basisspel, zodat spelers kunnen zeilen om de prachtige eilanden van CATAN te verkennen. Uncharted landen wachten op de meest onverschrokken kolonisten, terwijl nieuwe gameplay-elementen, zoals het bouwen van schepen en de toevoeging van piraten, nieuwe mogelijkheden bieden om te verkennen.

De Uitbreiding van Cities & Knights, gericht op gevorderde spelers, is nu beschikbaar als een afzonderlijke aankoop en brengt de gouden eeuw van handel en welvaart naar CATAN.

De rijkdom van de regio heeft barbaren aangetrokken en de ridders van CATAN zullen nodig zijn om de indringer af te weren. Spelers moeten het eiland CATAN verenigen en verdedigen tegen een gemeenschappelijke vijand, terwijl ze tegelijkertijd strijden om de controle over steden en metropolen.

CATAN, met het volledige hoofdspel en de Seafarer Expansion, is nu beschikbaar op Nintendo Switch ™ voor $ 19,99. De Cities & Knights Expansion is apart verkrijgbaar voor $ 5,99.

Ad