Cathedral – Fysieke editie aangekondigd door Premium Edition Games

Cathedral – Fysieke editie aangekondigd door Premium Edition Games

Heb je Cathedral altijd al aan je Nintendo Switch-verzameling willen toevoegen? Nou Premium Edition Games heeft aangekondigd dat het een fysieke release voor Nintendo Switch zal publiceren.

Volledige details over verschillende edities en hun inhoud zijn nog onduidelijk, het komt er inderdaad aan.

video
play-rounded-fill

Over Cathedral

Word wakker in een wereld zonder te herinneren hoe je daar bent gekomen. Een wereld vol geheimen, verborgen kamers, kerkers en steden; Kathedraal heeft een enorme wereld, bedoeld om te verkennen!

Bestuur een naamloze hoofdrolspeler uit een andere wereld en werk samen met de geest die bekend staat als Soul en probeer de halfgod te vernietigen die alleen bekend staat als Ardur.

Een actie-avonturenspel dat klaar staat om je uit te dagen!

  • Net als vroeger is dit geen spel dat je hand vasthoudt. Ga op avontuur in kerkers waar vijanden door elke hoek zwerven en verraderlijke bazen elke schat bewaken.

Een wereld bedoeld om te verkennen

  • Een enorme handgemaakte wereld tot de rand gevuld met spannende nieuwe gebieden, upgrades, verzamelobjecten en vele geheimen om te vinden. Gebruik de handige in-game kaart zodat je altijd je weg vooruit vindt.

Net als in de goede oude tijd

  • Cathedral is een eerbetoon aan games uit het verleden, gebouwd met behulp van moderne technologie. Met een retro-esthetiek kleurenpalet, geluidsmogelijkheden en een uitstekende soundtrack neemt het je mee op een prachtige, gepixelde reis.
Ad