Catherine: Full Body – Adult Love Theater Trailers

Catherine: Full Body – Adult Love Theater Trailers

Atlus Japan heeft een serie van zes ‘Adult Love Theater’ -trailers uitgebracht die de complexe relaties in Catherine: Full Body belichten.

Zoals eerder gemeld, ziet het puzzelactie-avontuur de ongelukkige Vincent die te maken heeft met een rommelige liefdespiramide tussen Katherine, Catherine en Qathe (rin) e – allemaal terwijl hij probeert een nachtmerrie-rijk te overleven dat hij elke nacht binnenkomt! < / p>

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Catherine: Full Body

Onze besluiteloze hoofdpersoon, Vincent, is al vijf jaar bij zijn oude vriendin Katherine. Maar in plaats van de volgende stap in het huwelijk te zetten, heeft Vincent een affaire met de provocerende blonde bom, Catherine!

In verwarring gebracht door zijn eigen ontrouw, vindt hij troost in de onschuldige Rin – wat de zaken nog ingewikkelder maakt. Hij vult Vincent’s dilemma aan en begint nachtmerries te krijgen die hem dwingen om voor zijn leven te klimmen … Zal hij de beproevingen en beproevingen van de liefde overleven of tot verleidingen vervallen?

Belangrijkste kenmerken:

  • Dit volwassen puzzelspel vol actie en avontuur zal spelers opwinden met een verhaal dat zich verdiept in relaties en de moeilijke keuzes die we maken
  • Keuzes die je lot bepalen in meerdere verhaalbranches en 13 beschikbare eindes
  • Overwin uitdagende en verslavende puzzels om de nachtmerrie te overleven
  • Speel onderweg: of het nu Versus of Co-op-modus is, het is nooit een baaaa-d tijd om met je vrienden te spelen
  • Originele Catherine: aanvullende content voor het hele lichaam, nu inbegrepen in het spel (Catherine ‘Ideal Voice’ -set, speelbare personageset, personona- en commentaarset Persona 5, bonusinhoud: hoornen bril)

Catherine: Full Body komt op 7 juli 2020 wereldwijd naar de Nintendo Switch.