Catherine: Full Body – Ideal Voice Trailers

Catherine: Full Body – Ideal Voice Trailers

Atlus Japan heeft een reeks van drie ‘Ideal Voice’ -trailers uitgebracht die Vincents verleidelijke ontmoetingen met de mysterieuze Catherine in Catherine: Full Body belichten.

In het puzzelactie-avontuur zien spelers de ongelukkige Vincent overdag door een complexe liefdespiramide navigeren – en ‘s nachts een dodelijke alternatieve wereld overleven!

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Catherine: Full Body

Onze besluiteloze hoofdpersoon, Vincent, is al vijf jaar bij zijn oude vriendin Katherine. Maar in plaats van de volgende stap in het huwelijk te zetten, heeft Vincent een affaire met de provocerende blonde bom, Catherine!

In verwarring gebracht door zijn eigen ontrouw, vindt hij troost in de onschuldige Rin – wat de zaken nog ingewikkelder maakt. Als aanvulling op het dilemma van Vincent, krijgt hij nachtmerries die hem dwingen om voor zijn leven te klimmen … Zal hij de beproevingen en beproevingen van de liefde overleven of tot verleidingen vervallen?

Belangrijkste kenmerken:

  • Dit volwassen puzzelspel vol actie en avontuur zal spelers opwinden met een verhaal dat zich verdiept in relaties en de moeilijke keuzes die we maken
  • Keuzes die je lot bepalen in meerdere verhaalbranches en 13 beschikbare eindes
  • Overwin uitdagende en verslavende puzzels om de nachtmerrie te overleven
  • Speel onderweg: of het nu Versus of Co-op-modus is, het is nooit een baaaa-d tijd om met je vrienden te spelen
  • Originele Catherine: aanvullende content voor het hele lichaam, nu inbegrepen in het spel (Catherine ‘Ideal Voice’ -set, speelbare personageset, persona- en personageset met personages 5 Joker, bonusinhoud: hoornen bril)
Ad