Catie in MeowmeowLand – Eerste 20 minuten

Catie in MeowmeowLand – Eerste 20 minuten

Catie in MeowmeowLand heeft dankzij Nintendo Hall wat gameplay-opnames ontvangen voorafgaand aan de release deze week. Het zou ongeveer een maand geleden live gaan, maar het werd op het laatste moment uitgesteld.

video

Over Catie in MeowmeowLand

Catie in MeowmeowLand is een heerlijk conventioneel point-and-click-avontuur dat zich afspeelt in een vreemde wereld van katten en ongewone mensen.

Catie achtervolgt een vreemde witte kat in haar tuin en komt terecht in het magische land MeowmeowLand, waar ze op een missie moet gaan om naar huis terug te keren. Jouw missie is om Catie te helpen daar te komen!

  • MeowmeowLand is een vreemd rijk vol verrassende individuen in nog meer onverwachte omstandigheden. Wees voorbereid op waanzinnig humoristische omstandigheden terwijl je Catie helpt bij het oplossen van verschillende unieke uitdagingen.
  • Speel door meer dan 24 met de hand getekende 2D-landschappen, ontmoet meer dan 100 grappige personages en geniet van meer dan 2 uur aan heerlijk geproduceerde 2D-animaties
  • Luister naar de originele hilarische stemmen en muziek van alle personages
  • In plaats van saaie tekstvakken te lezen, communiceren alle personages via komische bubbels vol met humoristische lijntekeningen.

Catie in MeowmeowLand zal op 28 april 2022 beschikbaar zijn in de Nintendo Switch eShop. Talen zoals Engels, Japans, Spaans, Frans, Duits, Russisch, Chinees (vereenvoudigd) en Chinees (traditioneel) zijn gepland.

Ad