Cave Story+ verdwenen van de Nintendo-website

Cave Story+ verdwenen van de Nintendo-website

Cave Story +, een van de bekendste indiegames aller tijden, is op mysterieuze wijze verdwenen van de officiële Nintendo of America-website.

De vermelding voor Nintendo Switch is vanaf 25 april 2020 van de website verwijderd. Het is onduidelijk wat er op dit moment aan de hand is.

Het is belangrijk op te merken dat de game nog steeds beschikbaar is in de daadwerkelijke Nintendo eShop op de Nintendo Switch, dus dit kan een fout zijn aan het einde van Nintendo of America.

video
play-rounded-fill

Over Cave Story +

Een jonge held met geheugenverlies ontdekt een verborgen land en zweert de weerloze wezens die daar leven te beschermen! Kan hij de gekke dokter stoppen en de waarheid over zijn eigen verleden leren kennen?

De zeer gepolijste en verslavende Cave Story + maakt gebruik van retro-game-stijlen om een ​​totaal actie-avontuur extravaganza te leveren dat zowel charmant als dodelijk is!

Superuitdagende platformschietactie, fantastische wapens, kleurrijke personages en diep genuanceerde verhalen – dit is Cave Story +, je nieuwe favoriete game!

Ad