Caveblazers is beschikbaar – en verslavend!

Caveblazers is beschikbaar – en verslavend!

Een ander Indie-spel is uitgebracht voor de Nintendo Switch. Caveblazers, een “actie gefocuste platformgame roguelike in een fantasiewereld”, uitgebracht op 10 januari.

video
play-rounded-fill

Caveblazers kost $ 14,99, maar je kunt het nu kopen via de Nintendo Switch eShop voor een kortingsprijs van $ 11,99.

Over Caveblazers

Caveblazers is een actie-gerichte platformgame roguelike die zich afspeelt in een fantasiewereld. Elke game is uniek met procedureel gegenereerde niveaus om te verkennen en een enorme hoeveelheid items, wapens en uitrusting om te ontdekken.

Terwijl je dieper in de grot duikt, ontdek je nieuwe gebieden om te verkennen, nieuwe wapens en nieuwe monsters om ze uit te proberen.

Slimme personages!

Gedurende je reis zul je AI-personages tegenkomen. Wat vriendelijk, wat vijandig. We gebruiken een geavanceerd systeem voor bewegwijzering, wat betekent dat vriendelijke personages je overal kunnen volgen, en vijandige personages kunnen je overal waar je bent verbergen. Er is geen uitweg. Wees bang!

Platformer Roguelike!

Caveblazers is een moderne platformgame waarin enkele elementen van Roguelike en RPG zijn verwerkt, zoals permanente dood, gerandomiseerde drankjes, een RPG-achtig inventarisatiesysteem en tal van items, apparatuur en upgrades!

Dagelijkse uitdaging loopt!

Elke dag wordt er een nieuw avontuur gegenereerd! Het zal voor iedereen hetzelfde zijn en je krijgt maar één kans! Deze challenge-runs bieden u een startout-out en hebben een aantal verschillende eigenschappen.

Epische Boss Battles!

Tussen elk gebied kom je een baas tegen. Elke baas is heel uniek en heeft een andere strategie nodig om te verslaan. Baasjes zijn over het algemeen gigantische wangedrochten met levensstaven die zich over het hele scherm uitstrekken. Succes!

Aanpasbaar personage

Een hele reeks ontgrendelbare hoeden, tunieken, broeken, gewaden en meer! Of misschien zin je er even tussenuit en ga je naakt naar de grotten? Ga ervoor!

Boeiende gevechten!

Caveblazers, die grotendeels over het hoofd wordt gezien in andere moderne Roguelike-spellen, probeert weg te komen van de simplistische gevechtssystemen die we in andere games in het genre hebben gezien, en bevat leuke, vloeiende en snelle gevechten die worden geaccentueerd door de brutale en aanhoudende bloedeffecten van het spel .

Uitdagingen!

Als dat niet genoeg inhoud is, biedt Caveblazers een aantal uitdagingen voor de goed doorgewinterde spelers om een ​​punt te nemen. Deze uitdagingen belonen spelers met nieuwe items, wapens en extra’s!