Caverns of Mars: Recharged aangekondigd door Atari

Caverns of Mars: Recharged aangekondigd door Atari

Caverns of Mars: Recharged is het nieuwste deel in Atari’s doorlopende Recharged-serie van bijgewerkte versies van de klassieke videogames van het bedrijf. Vanaf 9 maart 2023 is deze beschikbaar voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

About Caverns of Mars

Caverns of Mars is een verticale shooter die voor het eerst werd ontwikkeld voor de Atari 8-bit-serie homecomputers. De game is sindsdien geport naar verschillende platforms. Meer materiaal en functies, zoals verbeterde esthetiek en klassementen, zijn toegevoegd aan de Recharged-editie van de game.

Caverns of Mars: Recharged combineert de eenvoudige maar verslavende gameplay van de originele game en breidt deze uit met meer grotten, meer uitdagingen, meer wapens en bijgewerkte beelden en klassementen. Bovendien moet er een ongelooflijke nieuwe originele score voor de game zijn om als een Recharged-release te worden beschouwd.

In de videogame Caverns of Mars: Recharged is het doel om door tunnels onder het oppervlak van Mars te racen in een verwoede poging om de reactor van de vijand te vernietigen en de diepste delen van hun fort te bereiken. Wanneer je met grote snelheid voorover in vijandelijk gebied duikt, moet je vallend puin ontwijken, obstakels elimineren en vijanden vernietigen terwijl je je gebruik van munitie tot een minimum beperkt. Aangezien je een beperkte voorraad munitie en een groot aantal vijanden hebt, moet je ervoor zorgen dat elk schot zijn doel raakt.