CD Projekt Red – Nieuwe Witcher-game na Cyberpunk 2077

CD Projekt Red – Nieuwe Witcher-game na Cyberpunk 2077

Het team van CD Projekt Red heeft aangekondigd dat ze binnenkort zullen beginnen met het ontwikkelen van een nieuwe game in The Witcher-wereld nadat de ontwikkeling van Cyberpunk 2077 is voltooid.

Het bedrijf zei in een recent interview dat dat een “duidelijk concept” heeft gecreëerd voor een nieuwe Witcher-game voor één speler. Nu het verhaal van Geralt is voltooid, zal de nieuwe game zich richten op nieuwe personages in het Witcher-universum.

Andere hoofdpersonen van The Witcher saga;

Cirilla Fiona Elen Riannon (bekend als Ciri, van de naam Zireael in de Oudere toespraak (wat “Zwaluw” betekent;), ook bekend als de leeuwenwelp van Cintra

Yennefer van Vengerberg die voor het eerst verscheen in de verzameling korte verhalen, The Last Wish, die voorkomt in het gelijknamige korte verhaal. Ze wordt Geralt’s minnaar.

Triss Merigold van Maribor, een tovenares en een vriend van Geralt en Yennefer. Ze heeft enige tijd voor Ciri gezorgd en is als een oudere zus voor haar. Ze was lid van de Lodge of Sorceresses. Triss is verliefd op Geralt.

Welk personage hoop je dat het wordt?

Over The Witcher

The Witcher is een fantasiereeks van romans en korte verhalen geschreven door de Poolse auteur Andrzej Sapkowski. De serie draait om de titulaire “witcher”, Geralt of Rivia. In Sapkowski’s werken zijn ‘heksen’ beestenjagers die op jonge leeftijd bovennatuurlijke vermogens ontwikkelen om te vechten tegen wilde beesten en monsters.

Het heeft zich gewaagd aan series, films, games, meerdere graphic novels enzovoort.