Celeste Deluxe Edition – Een fysieke release door Fangamer

Celeste Deluxe Edition – Een fysieke release door Fangamer

Heb je de veelgeprezen indietitel Celeste niet kunnen bemachtigen tijdens de eerste release op de Nintendo Switch? Nu heb je een tweede kans om het spel aan je verzameling toe te voegen, dus maak er het beste van!

Celeste Deluxe-editie

Fangamer heeft aangekondigd dat het een nieuwe fysieke versie van de game voor de Nintendo Switch gaat produceren. Deze versie van de game bevat bijgewerkte hoesillustraties naast al het eerder uitgebrachte materiaal in de cartridge. De Standard Editions zijn nu beschikbaar voor pre-order op deze pagina voor de prijs van $ 35 USD. Elke editie wordt geleverd met een spelhandleiding en een uitvouwbare poster.

Bovendien heeft het bedrijf een nieuwe Deluxe Edition-bundel geïntroduceerd die hier vooraf kan worden besteld voor de prijs van $ 64 USD. Elke Deluxe Edition wordt geleverd met een regulier exemplaar van het spel naast een aantal exclusieve bonusitems. Deze omvatten een Reflection Art Album en Journal-set, een digitale soundtrack-downloadcode afgedrukt op een speciale J-card in cassettestijl, een gouden veer geslagen pin, een Celeste Mountain-souvenirmagneet en een Celeste National Park-bandana.

Over Celeste

Terwijl Madeline zich een weg baant naar de top van Celeste Mountain, moet jij haar helpen bij het overwinnen van een belachelijk aantal goed gemaakte obstakels in deze zeer uitdagende platformgame.

In deze superstrakke, handgemaakte platformgame van de ontwikkelaars van de multiplayer-klassieker TowerFall, moet je Madeline helpen terwijl ze haar innerlijke demonen bestrijdt op weg naar de top van Celeste Mountain.

• Een verhalend avontuur voor één speler in de trant van de avonturen die je moeder altijd maakte, compleet met een sympathieke cast van personages en een innemend verhaal over hoe je tot jezelf komt • IGF “Excellence in Audio” finalist, met meer dan 2 uur aan originele muziek onder leiding van oogverblindende live piano en aanstekelijke synthbeats IGF “Excellence in Audio”-finalist, met een enorme berg die wemelt van meer dan 700 schermen met hardcore platformuitdagingen en sluwe geheimen IGF “Excellence in Audio”-finalist, met meer dan 2 uur originele muziek onder leiding van oogverblindende live piano en aanstekelijke synthbeats IGF “Excellence in Audio” finalist, met meer dan Pie

De bedieningselementen zijn eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen; het enige wat je hoeft te doen is springen, vliegen en opstijgen. Er zijn echter verschillende niveaus van expressieve complexiteit die je onder de knie moet krijgen, en elke keer dat je sterft, leer je iets nieuws. Terwijl je de berg verkent en de talloze gevaren doorstaat, zul je met een ongelooflijke snelheid respawnen, waardoor je verder kunt stijgen.

Madeline, dit is je laatste kans. Adem normaal. Jij bent daartoe in staat.

Ad