Celeste dev toont DLC?

Celeste dev toont DLC?

Mogelijk krijgt Celeste in de toekomst extra content, nadat een recente teaser openbaar is geworden. Matt Thorson, een van de makers achter het brutale platformer Celeste, tweette onlangs een interessante clip.

WORK IN PROGRESS

Het korte fragment schuift door wat eruitziet als een geheel nieuw Celeste-niveau, samen met de woorden ‘WERK IN UITVOERING’ erboven. Vertrouw me als een Celeste-fan, dit zit niet in het spel en ik heb alle wreedheden van de A-, B- en C-sides doorstaan.

Natuurlijk speculeren fans nu dat dit materiaal mogelijk nieuwe (DLC?) content voor de veelgeprezen Celeste is. Sommigen gaan zelfs zo ver over een mogelijke Celeste 2, maar … we denken niet dat het zo snel die kant op zal gaan. Maar het is een raadsel wat Matt en zijn team echt van plan zijn.

Hopelijk zullen we binnenkort meer van hen horen, want ik wil dat wel wat meer Celeste.

Nieuwe Celeste-muziek

Ook voor muziekliefhebbers van Celeste, die ik ook ben. Houd er rekening mee dat het recept voor de slaap beschikbaar is; https://scarletmoonrecords.bandcamp.com/album/prescription-for-sleep-celeste  wat opnieuw een magisch album is.

Het bevat Metal Gear Solid en Bayonetta-componist Norihiko Hibino op saxofoon en Etrian Odyssey en PersonaQ-uitvoerder AYAKI op piano als GENTLE LOVE, die voor de eerste keer in de serie is samengekomen door gastviolist maiko en de componist van Celeste, Lena Raine, die optreedt als co- producent.