Celeste – Farewell DLC / Chapter 9 – komt op 9 September

Celeste – Farewell DLC / Chapter 9 – komt op 9 September

De nieuwe Celeste-update, de Farewell DLC met een 9e hoofdstuk, is al een tijdje in de maak.

Maar de ontwikkelaars van de game hebben in een officiële blogpost aangekondigd dat Celeste Chapter 9: Farewell op 9 september gratis uitkomt. Het is de bedoeling om de update tegelijkertijd op alle platforms uit te brengen, inclusief de Nintendo Switch.

Xbox wellicht vertaagd

De Xbox One-versie wordt mogelijk niet op dezelfde dag uitgebracht. Onze excuses, maar het coördineren van deze patch over alle consoles was een uitdaging voor onze kleine studio! Als het niet de 9e wordt, zal het snel daarna vrijgeven. Dank je voor je begrip

De ontwikkelaars van Celeste hebben ook aangekondigd dat de fysieke release van het spel “binnenkort in productie gaat”. En ik ben persoonlijk meer dan enthousiast voor beide!!

Over Celeste

Help Madeline haar innerlijke demonen te overleven op haar reis naar de top van Celeste Mountain in deze superstrakke, handgemaakte platformgame van de makers van de multiplayer-klassieker, TowerFall.

De bedieningselementen zijn eenvoudig en toegankelijk – gewoon springen, vliegen en klimmen – maar met lagen van expressieve diepte om te beheersen, waarbij elke mislukking een les is. Bliksemsnelle respawns houden je klimmen terwijl je de mysteries van de berg ontdekt en de vele gevaren trotseert.

Dit is het, Madeline. Haal gewoon adem. Je kan dit doen.

  • Een verhalend, single-player avontuur zoals moeder dat vroeger maakte, met een charmante cast van personages en een ontroerend verhaal van zelfontdekking
  • Een enorme berg vol met meer dan 700 schermen met hardcore platformuitdagingen en sluwe geheimen
  • Brutale B-side hoofdstukken om te ontgrendelen, gebouwd voor alleen de dapperste bergbeklimmers
  • Meer dan 2 uur originele muziek geleid door oogverblindende live piano en pakkende synth beats
  • Taart